UEFA Champions League App: een droomcompetitie in je hand

0
De Champions League is de meest tot de verbeelding sprekende clubcompetitie ter wereld. Het is dan ook geen verrassing dat de competitie z’n eigen app heeft, waar je de Champions League tot in details kunt ontdekken. Doordat de app ook door UEFA wordt aangeboden, heb je gelijk toegang tot de officiële beelden en interviews. Naast die beelden en interviews biedt de app ook nog een paar bijzondere extra’s om je mobiele wedstrijdervaring nog beter te maken.

Dompel onder in het beste voetbal

Het verschil met de meeste andere voetbalapps is dat de officiële Champions League app je het beste voetbal kan aanbieden. Al het nieuws en alle video’s draaien om de beste teams en beste spelers ter wereld. Door de schat aan archiefbeelden waar de UEFA onbeperkt toegang tot heeft, zijn de video’s bovendien van uitstekende kwaliteit. Ook de statistieken geven je een goed beeld van de kracht van een team. Zo kun je per team precies zien hoe verschillende statistieken afsteken tegen het gemiddelde van alle teams samen. In de aanloop naar een wedstrijd kun je je bovendien verlekkeren aan allerlei statistieken en video’s die de wedstrijddag in context plaatsen. Om video’s te bekijken, moet je overigens wel inloggen.

Ervaar wedstrijden op een nieuw niveau

Tijdens wedstrijden kun je de app ook gebruiken om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op de velden. Naast het beschikbare (Engelstalige) audiocommentaar kan de app ook liveberichten naar je telefoon sturen, zodat je geen doelpunt hoeft te missen. Statistieken en commentaren zijn ook live beschikbaar, zodat je de wedstrijd op een heel nieuw niveau kunt beleven. Omdat de app gewoon gratis is, is het een ideale partner voor naast de televisie.

Plus- en minpunten

  • Alles over de Champions League.
  • Hoogtepunten van iedere wedstrijd.
  • Neemt vrij veel ruimte in.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
256 MB
Ontwikkelaar
UEFA
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0