Games

Onze favoriete 10 game apps

Een smartphone is er natuurlijk voor om te bellen, te chatten en zelfs nog om te sms'en. Maar het biedt ook zeker wel entertainment, bijvoorbeeld door een spelletje te spelen. Tegenwoordig zijn er honderdduizenden verschillende games te downloaden, zowel voor iOS als Android. We hebben onze favoriete game apps voor je op een rijtje gezet. Kijk mee!
10

Ruzzle

Games
0
Meer info

Een woordzoeker spelen hoeft niet per se in de krant, dat is verleden tijd. De applicatie Ruzzle is als een ware een digitale woordzoeker. Door woorden te creëren met de toegewezen letters kan jij punten verzamelen. Maar let op, je hebt slechts twee minuten de tijd. Speel tegen willekeurige spelers of vrienden en familie. De speler met de meeste punten na drie rondes is de winnaar.

9

Draw Something

Games
0
Meer info

Kan jij ontzettend goed tekenen en wil je jezelf bewijzen? Dan is de applicatie Draw Something iets voor jou. Deze app draait om jouw tekenkunsten, want de overige spelers moeten proberen te raden wat het is. Hoe moeilijker het thema, des te meer munten er gewonnen kunnen worden. Met deze munten kunnen vervolgens allerlei kleuren worden gekocht, wel zo handig!

8

Hay Day

Games
3
Meer info

De game Hay Day laat het echte boerenleven zien en jij kan het helemaal zelf meemaken. Deze applicatie biedt de kans om zelf een boerderij te beginnen, natuurlijk met het nodige vee. Probeer gewassen te verbouwen en deze voor de beste prijs te verkopen.

7

Clash of Clans

Games
27
Meer info

Clash of Clans klinkt misschien wel bekend in de oren, dat is niet zo vreemd. Deze applicatie komt regelmatig voorbij op televisie en YouTube. Maar het spel is ook gewoon bijzonder leuk. De speler krijgt taak om een eigen stad te bouwen en deze vervolgens te verdedigen. Ga met jouw eigen leger het gevecht aan tegen andere steden.

6

Temple Run

Games
0
Meer info

In de game Temple Run stap jij de junglewereld binnen en zet je het op een lopen. Ren door de jungle heen, ontwijk de obstakels en kom zo ver als mogelijk. Het is een simpel spel, maar stukken leuker dan je in eerste instantie zal verwachten.

5

Candy Crush Saga

Games
13
Meer info

Snoepjes maken iedereen blij, zelfs als deze op het scherm van jouw smartphone staan. Het mobiele spel Candy Crush Saga is bijzonder eenvoudig, jij moet namelijk rijen zien te maken met daarin drie dezelfde snoepjes. Deze snoepjes zullen verdwijnen en er komen nieuwe voor in de plaats. Behaal de doelen en stijg in levels. Hoe verder je komt, des te moeilijker het allemaal zal worden.

4

Rummified

Games
1
Meer info

Het bordspel Rummikub is natuurlijk onwijs bekend en het spel kan nu ook op de smartphone worden gespeeld. De applicatie Rummified werkt exact hetzelfde. Verzamel zoveel als mogelijk punten en versla de overige deelnemers. Punten kunnen worden verdiend door cijferreeksen te creëren of de juiste gekleurde steentjes neer leggen op het speelbord.

3

Angry Birds Go!

Games
0
Meer info

De vogeltjes in Angry Birds stappen in het nieuwe spel ‘Angry Birds Go’ in een zeepkist. In een spannende race moet jij de obstakels zien te ontwijken en heelhuids zien aan te komen bij de finish. Gemakkelijk zal dat niet gaan, want allerlei ballen worden op je afgevuurd en ontploffingen zijn aan de orde van de dag.

2

Wordfeud

Games
0
Meer info

Wordfeud is onwijs populair bij de Nederlandse gamers. Deze applicatie kan gezien worden als het nieuwe Scrabble en het is mogelijk om tegen vrienden te spelen. Leg woorden op het speelveld en behaal de meeste punten. Vanzelfsprekend verdien jij de meeste punten met moeilijke woorden of door woorden slim op het speelveld neer te leggen.

1

Angry Birds Classic

Games
0
Meer info

Dat de Angry Birds bijzonder populair zijn is algemeen bekend. Er ligt zelfs merchandise in de winkel en er draaide ooit een Angry Birds film in de bioscoop. Dit toont het succes van de game wel aan. In Angry Birds moet jij vogels op varkens schieten, dit doe jij door middel van een katapult. Het doel is om de gestolen eieren terug te krijgen en zoveel als mogelijk varkens te vernietigen.

Welke games ga jij in deze maanden spelen?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Jan 11/11/2019
Flappy Boer
Met Flappy Boer, flappy ik mee naar het Malieveld. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.