Temple Run App: verslavend simpel

0
In Temple Run heb je geen moment rust. Het plot van het spel is heel simpel. Zoals de naam van het spel al doet vermoeden, ren je in Temple Run door een oude tempel. Dat klinkt misschien gemoedelijk, maar dat is het zeker niet. Je wordt achterna gezeten door een bende dolle apen en ontwijkt zo lang mogelijk de boobytraps die op je weg liggen. Hoe langer je dit volhoudt, hoe hoger je score.

Knallend door de levels

Vertel het de hoofdpersoon in dit spel niet, maar omdat Temple Run een zogenaamde ‘endless running’ game is, is er geen echte einde aan het spel. In plaats daarvan is het doel om zo lang mogelijk door te blijven rennen, speciale opdrachten te ontgrendelen en munten te verzamelen. Die opdrachten verschillen nog aardig voor een spel dat zo simpel in elkaar zit als Temple Run. Zo zijn sommige opdrachten gericht op het verzamelen van munten, ga je er in andere opdrachten voor om zoveel mogelijk punten te verzamelen en moet je soms zo lang mogelijk rennen zonder munten te verzamelen (dat is harder dan het klinkt). Ook is er een winkel, waarin je speciale ‘powerups’ koopt. Hier moet je denken aan speciale bonussen waarmee het makkelijker wordt om verder te komen in het spel. Van harder rennen tot een voorsprong van 2.500 meter voordat je begint te rennen, hier koop je van alles om je te helpen. Door bepaalde powerups te gebruiken, ontgrendel je ook sommige opdrachten.

Nog één keer

Met de heel simpele opzet en een goed uitgewerkt punten systeem is Temple Run typisch zo’n spelletje waarvan je jezelf belooft dat dit écht de laatste keer is; voor de zevenentwintigste keer die avond. Omdat je eindeloos door blijft rennen is dit ook een uitstekende app voor de verloren minuutjes in de bus, terwijl je op iemand staat te wachten of gewoon een moment waarin je even niks te doen hebt.

Plus- en minpunten

  • Heel simpel te spelen.
  • Je blijft nog een keer proberen.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
9+
Downloadgrootte
127 MB
Ontwikkelaar
Imangi Studios, LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0