Hay Day App: bouw je eigen superboerderij

3
Hay Day is een strategiespel op je smartphone waarmee je je eigen boerderij bouwt en uitbouwt. Hoewel je begint met een klein boerderijtje waar nauwelijks wat gebeurt, wordt je bijna vanzelf een agrarisch superbedrijf waarin steeds van alles aan de hand is. Ruil goederen met familie en vrienden om elkaar uit de brand te helpen en verbouw gewassen of creëer een veestapel waar een gemiddelde kinderboerderij nog jaloers op wordt. Door opdrachten te volbrengen, haal je steeds nieuwe levels en blijf je bouwen aan je boerderij.

Van krakkemikkige schuur naar superboerderij

Je begint het spel met een mooi introductiefilmpje, waarin je jouw nieuwe huis voorgesteld krijgt. Naast dit huis heb je een silo waar je gewassen in worden opgeslagen en een schuur voor al je andere spullen. Door je akker te verbouwen groei je de gewassen en in speciale hokken houd je dieren die bijvoorbeeld zorgen voor eieren en melk. Klinkt het ingewikkeld? Geen zorgen, het spel zorgt ervoor dat je alles vanzelf onder de knie krijgt met de hulp van je vogelverschrikker. Naarmate je meer verbouwt en meer geld en middelen hebt, breidt je boerderij zich langzaam uit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uit te breiden, van het vergroten van je silo tot het bouwen van nieuwe gebouwen, aanschaffen van nieuwe machines die je gewassen helpen groeien tot het bouwen van een klein stadje om je boerderij heen.

Zonder stress op het platteland

Hay Day is zo’n spel dat ook doorgaat als jij niet aan het spelen bent, maar in tegenstelling tot sommige andere spellen gebeurt er niets vervelends als je een paar dagen wegblijft. Zo is Hay Day een spel dat zich aanpast op jouw tempo en ervoor zorgt dat je altijd even uit je leven kan ontsnappen naar het digitale platteland zonder dat het je extra stress oplevert.

Plus- en minpunten

  • Heel mooi uitgewerkt strategiespel.
  • Speel op je eigen tempo zonder stress.
  • Soms moet je lang wachten.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
140 MB
Ontwikkelaar
Cupercell Oy
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

2.7 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Noa 08/05/2019 Reactie van App.nl!
Beoordeling Hay Day
De pluspunten zijn: je hebt meerdere dingen en hoe hoger je komt hoe meer mogelijkheid. Minpunten: het duurt soms lang voordat producten klaar zijn en je moet vaak veel muntjes betalen Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Fadoua 08/05/2019 Reactie van App.nl!
Top
Ik vind de game hayday heel leuk ik speel het al een hele lange tijd heb nooit last gehad van problemen ga zo door Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Merel 07/05/2019 Reactie van App.nl!
leuke game
Verslavend..... :p Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.