Candy Crush Saga App: mierzoet speelplezier

2
Candy Crush staat al jaren in de lijstjes van meest populaire spellen en je hoeft niet lang te spelen om te zien waarom. Met de vrolijke kleuren, simpele instructies en uitdagende puzzels geeft Candy Crush je speelplezier voor alle verloren momenten. Speel snel een level als je op de bus zit te wachten, als je medestudent zoals altijd een onnodige vraag stelt die het college tien minuten verlengt of voordat je uit bed stapt (om er een tijdje later achter te komen dat je niet alleen het ontbijt, maar ook lunch hebt gemist).

Combineer snoep voor punten

Candy Crush is een puzzelspel waarbij je verschillende soorten snoep combineert. Dit doe je door in een bontgekleurd speelveld twee aangrenzende snoepjes met elkaar te verwisselen, zodat je ten minste drie dezelfde snoepjes bij elkaar zet. De snoepjes die die combinatie vormen, verdwijnen uit het speelveld en andere snoepjes vallen ervoor in de plaats. De eerste levels zijn ontzettend simpel, maar naarmate het spel vordert, krijg je extra uitdagingen. Zo zijn er levels waarbij je alleen bepaalde snoepjes moet combineren, krijg je maar een beperkt aantal beurten, of andere obstakels die dit puzzelspel een echte puzzel maken.

Verzamelt upgrades

Met betere combinaties krijg je speciale upgrades, waarmee je sneller punten scoort. Soms zorgen combinaties voor een fantastische kettingreactie, waarbij je in één klap het halve veld bij elkaar combineert. Samen met de vormgeving en het snelle spelen zijn dit soort moment ontzettend bevredigend. Door de extra uitdagingen is Candy Crush Saga gelijk een puzzelspel waar je je tanden echt even in kunt zetten. De vrolijke, zoete vormgeving is daarbij alleen maar extra lekker.

Plus- en minpunten

  • Uitdagend puzzelspel.
  • Makkelijk te leren.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
224 MB
Ontwikkelaar
Appnormal
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

NIEUWE WINACTIE GESTART

Laat een review of reactie achter op een app review, toplijst of blog en maak kans op een giftcard van € 50,-
Doe mee!

Flo 09/05/2019 Reactie van App.nl!
Super
Ge-wel-dig! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Jess 09/05/2019 Reactie van App.nl!
Leuk spel Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.