SofaScore App: ken direct de nieuwste scores

0
SofaScore is dé live sportscore app met een uitgebreide verslaggeving van meer dan 20 sporten. Ben altijd up-to-date dankzij de live resultaten en statistieken. Bekijk verder ook hun snelle updates van schema's en klassementen. De app is erg uitgebreid en dit verklaart ook zijn populariteit, zo heeft SofaScore maar liefst 15 miljoen maandelijkse, actieve gebruikers. En het leuke aan de app is dat je hier met deze fans van over de hele wereld kunt chatten.

Bekijk scores van meer dan 20 sporten

Deze live sportscore app biedt scores aan voor de leagues en wedstrijden van maar liefst 22 sporten: Voetbal, Basketbal, Ijshockey, Tennis, Motorsport (Formula 1), Cricket, Honkbal, Rugby, American Football, Handbal, Volleybal, Wielrennen, Waterpolo, Futsal, Aussie Rules, Snooker, Darts, Badminton, Floorball, Bandy, Tafeltennis en Beachvolleybal. De app kent kortom een haast ongekend uitgebreid aanbod aan soorten sporten, en dit alles handig op één plek.

Uitgebreid aanbod aan wedstrijden en competities

De app biedt voor alle bovenstaande sporten de scores van haast alle wedstrijden, competities en leagues. De app is onderverdeeld in categorieën die alle divisies bevatten waarin elke sport verdeeld is. Elk kent weer een code die overeenkomt met het aantal divisies, secties en subcategorieën, waarbij voetbal en tennis het hoogste aantal wedstrijden hebben vanwege het grote aantal landen waar ze worden gespeeld. Wil je het resultaat van een wedstrijd weten? Zoek er dan naar in de betreffende sport en competitie. Eenmaal op de wedstrijdpagina, ontdek je hier alle informatie, inclusief punten, scores, locatie en andere handige informatie voor het specifieke soort sport.

Wees altijd op de hoogte van je favorieten

Het aanbod van de app is groot en er is daardoor het gevaar de weg kwijt te raken in de vele sporten en wedstrijden. Maak het jezelf makkelijker door je favoriete team, speler of competitie te markeren als favoriet, zo heb je hun informatie makkelijk bij de hand en ontvang je een melding als ze spelen.

Plus- en minpunten

  • Bekijk scores van tientallen sporten.
  • De app is erg up-to-date.
  • Uitgebreid aanbod aan competities.
  • Je verdwaalt in het uitgebreide aanbod.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
132,4 MB
Ontwikkelaar
SofaScore LTD
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0