Winkelen

Tweedehands kopen en verkopen: de 5 beste apps

Dat dure paar schoenen dat je nooit meer aantrekt, die oude tv die staat te verstoffen in de kelder of die extra fiets die eigenlijk alleen maar in de weg staat: we hebben allemaal spullen die we niet meer gebruiken. Er zijn allerlei apps waarmee je deze spullen snel en gemakkelijk verkoopt. Zo zorg je niet alleen voor extra ruimte in je woning, je houdt er ook nog een leuk zakcentje aan over. Ook wanneer je zelf graag op koopjes jaagt zijn deze apps onmisbaar op jouw telefoon. Wij hebben de 5 beste apps voor je op een rijtje gezet.
5

eBay

Fashion
0
Meer info

EBay is één van de grootste verkoopplatformen wereldwijd, waarbij gebruikers zowel nieuwe als tweedehands spullen kunnen aanbieden of kopen. EBay onderscheidt zich van andere apps in dit lijstje omdat gebruikers uit binnen- en buitenland spullen kunnen verhandelen. Van elektronica tot verzamelobjecten en auto’s: op eBay vind je het allemaal. De app biedt zelfs toegang tot veilingen, waarbij je live op items kunt bieden.

4

United Wardrobe

Fashion
0
Meer info

Zoek je ‘fashionable’ tweedehands kleding, schoenen en accessoires? Dan is United Wardrobe echt iets voor jou. De app is de laatste tijd flink gegroeid: fashion bloggers hebben de app ontdekt en verkopen regelmatig items uit hun eigen kledingkast. Je kunt gebruikers die regelmatig leuke kleding te koop zetten volgen, zodat je direct een melding krijgt wanneer er een nieuw kledingstuk te koop is gezet. De items die via United Wardrobe worden aangeboden zijn vaak wel wat duurder, maar dan heb je ook wat!

3

Kringloop App

Fashion
1
Meer info

Liever offline op zoek naar koopjes? Stap een kringloopwinkel binnen, met een dagelijks wisselend assortiment ontdek je daar steeds iets nieuws. Met de Kringloopwinkel app vind je alle kringloopwinkels bij jou in de buurt. De app laat de openingstijden, adresgegevens en aanvullende informatie van meer dan 600 kringloopwinkels in Nederland zien. Ook kun je jouw favoriete winkels opslaan in een favorietenlijst. Zo heb je alle informatie over jouw favoriete kringloopwinkels altijd binnen handbereik.

2

Marktplaats

Fashion
1
Meer info

Marktplaats is toch wel het bekendste platform voor tweedehands (ver)kopen. Alles, maar dan ook alles is via marktplaats te vinden. Een advertentie plaatsen is gratis, al kun je er ook voor kiezen om voor een vergoeding je advertentie op verschillende manieren te ‘boosten’. Marktplaats biedt overigens niet alleen tweedehands spullen aan, je treft er ook veel nieuwe spullen aan.

1

Vinted

Winkelen

Vinted lijkt heel erg op United Wardrobe. In deze app vind je ook voornamelijk tweedehands fashion-items, maar er zijn zeker ook andere spullen te vinden. Check bijvoorbeeld de ‘Home’ categorie. Hier vind je allerlei accessoires voor in huis, zoals kaarsen, kussens, vloerkleden en spiegels. Er is echt heel veel te ontdekken!

Winkel je liever niet tweedehands? Bekijk dan onze toplijst voor de beste online shopping apps!

Koop jij wel eens iets tweedehands? En gebruik je daar een app voor? Laat het ons weten!

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.