United Wardrobe App: kleren voor iedereen

0
Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste kleren? Hou jij van merkkleding? Dan weet je waarschijnlijk ook dat kleren heel duur kunnen zijn en dat een dagje winkelen jouw portemonnee een stuk lichter kan maken. Gelukkig kan je nu flink besparen op kleren met United Wardrobe. United Wardrobe is een website waar mensen hun kleren kunnen kopen en verkopen. Vaak zijn kleren op United Wardrobe goedkoper dan kleren in de winkel.

Kleren kopen was nog nooit zo makkelijk

Zodra je de United Wardrobe app opstart kom je terecht in een overzicht van alle artikelen die aangeboden worden via United Wardrobe. Jij kan zelf bepalen wat je wel en niet wil zien door filters toe te passen op de aangeboden artikelen. Voer een zoekopdracht in om nog specifieker te zoeken tussen alle artikelen. Om het jezelf gemakkelijk te maken kan je ook zoekopdrachten opslaan, zo vind je in één klik wat je zoekt. Je zal al snel wat leuks vinden op United Wardrobe. Als je een vraag hebt, kan je chatten met de verkoper. De verkoper kan antwoord geven op jouw vraag, je kan ook vragen en antwoorden van andere mensen teruglezen. Vergeet leuke advertenties niet toe te voegen aan jouw favorieten, zo kan jij makkelijk advertenties terugvinden.

Kortingen en afrekenen

United Wardrobe heeft geen advertenties maar verdient geld met iedere verkoop. Een deel van het geld dat betaald wordt door de koper moet afgedragen worden aan United Wardrobe. Daar bovenop komen nog verzendkosten. Woon jij buiten Nederland? Dan komen er nog meer verzendkosten bij. United Wardrobe biedt nog een mooie mogelijkheid om meer geld te besparen. Deel jouw referentielink van United Wardrobe met zoveel mogelijk vrienden, als vrienden zich via deze link registreren ontvangen jullie allebei €5 korting. Verkoop zelf jouw oude kleren op United Wardrobe en ontvang shoptegoed. Dit tegoed kan je gebruiken om nieuw kleren mee te kopen of laat het op jouw bankrekening storten. Hoe dan ook, met United Wardrobe winkel je altijd goedkoop!

Plus- en minpunten

  • Goedkoop merkkleding kopen.
  • Advertentievrije app.
  • Je ontvangt niet het hele bedrag.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
80 MB
Ontwikkelaar
United Wardrobe
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0