Marktplaats App: de grootste winkel van Nederland op je smartphone

1
Met meer dan acht miljoen bezoekers en tien miljoen advertenties per maand noemt Marktplaats zichzelf ‘de grootste winkel van Nederland’. Marktplaats is voor heel veel mensen dan ook waar de zoektocht naar van alles begint. Of je nu op zoek bent naar een plek om je oude spullen te verkopen of iets nieuws aan te schaffen, op de app heb je toegang tot alle functies van Marktplaats.

Van huis tot gasfornuis

Op de Marktplaats app zoek je net zo makkelijk naar een kinderwagen als op de website. Door je zoekwoorden in de zoekbalk in te typen, begint je zoektocht. Hierna verfijn je de zoektocht eventueel door een minimale en maximale prijs in te stellen en een radius om jouw locatie heen in te stellen, waarbij je zelf bepaalt hoe ver je bereid bent te gaan, variërend van 1 tot 100 kilometer. Ook kies je zelf of je een nieuw, gebruikt of zo goed als nieuw object wilt kopen. Als je iets hebt gevonden dat je inderdaad wilt hebben, stuur je via de app snel een berichtje naar de verkoper. Met de meldingen die de app naar je telefoon stuurt, krijg je vanzelf een melding als iemand jou een berichtje stuurt. Iets te koop zetten is al net zo makkelijk. Zorg ervoor dat je foto’s bij je advertentie plaatst, maar omdat je die gelijk vanuit de app kunt maken en uploaden, is dat ook een eitje. Nadat je je advertentie hebt geplaatst, is het wachten op reacties van eventuele kopers. Doordat zowel kopers als verkopers worden beoordeeld na een transactie, weet je altijd zeker dat je de ander kunt vertrouwen.

Slimmigheidjes

In de app zitten ook allerlei snufjes verborgen die je helpen met kopen of verkopen. Denk hierbij aan dingen als een nummerplaatherkenning in foto’s, waardoor je je kenteken niet meer handmatig hoeft te uploaden als je je auto verkoopt.

Plus- en minpunten

  • Meer dan 10 miljoen advertenties.
  • App vol slimmigheden.
  • Heel Marktplaats in één app.
  • Gratis advertenties valt niet op.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
120 MB
Ontwikkelaar
Marktplaats BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Liam 23/04/2019 Reactie van App.nl!
Super handig!
De marktplaats app is echt top! Ik heb al zóveel spullen verkocht hiermee. Het beste is dat je zelfs betaalverzoeken kan sturen in de app zelf. Helaas kost dat wel 40cent servicekosten. Vandaar 4 sterren. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.