Kringloop App: alle kringloopwinkels bij de hand

1
Op zoek naar nieuwe meubels voor de huiskamer, kleren of oude elektronica? Neem dan eens in een kijkje in een kringloopwinkel. De Kringloop app geeft jou alle informatie die je nodig hebt voor een bezoekje aan de kringloopwinkel. In de app kan je de locaties en openingstijden van bijna alle kringloopwinkels in Nederland vinden.

Alle informatie over alle winkels

Met de Kringloop app wordt een bezoekje aan de kringloopwinkel een stuk gemakkelijker. Je zal nooit meer voor een dichte deur staan. Je kan in de app namelijk de openingstijden, locatie en contactgegevens van alle kringloopwinkels in Nederland vinden. De kringloopwinkels staan in een overzichtelijk lijstje. Sorteer de kringloopwinkels op afstand en bekijk de kringloopwinkel het dichtst bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk om alle kringloopwinkels in de buurt op een kaart weer te geven. Zo zie jij in één oogopslag welke kringloopwinkels er bij jou in de buurt zitten. Mis je een kringloopwinkel bij jou in de buurt? Vul het contactformulier in en geef feedback aan de ontwikkelaars van de app. Via deze functie kan je behalve ontbrekende kringloopwinkels ook feedback achterlaten over de app. Jouw feedback kan door de ontwikkelaars gebruikt worden om de Kringloop app nog beter te maken.

Jouw mening telt

Sommige kringloopwinkels kunnen ontzettend rommelig zijn. Als je wilt weten wat andere mensen van een kringloopwinkel vonden, kan je de reviews lezen die anderen achter gelaten hebben. Voeg zelf ook gemakkelijk een review toe door op de winkel te klikken en helemaal naar beneden te scrollen. Hier vind je een formulier waar je een beoordeling achter kan laten. Jouw review is zichtbaar voor iedereen in de app. Laat jouw mening horen en draag bij aan de ontwikkeling van de Kringloop app.

Plus- en minpunten

  • Kringloopwinkels te zien op de kaart.
  • Reviews lezen en plaatsen.
  • Advertentievrije app.
  • De app loopt af en toe vast.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
15,8 MB
Ontwikkelaar
Sander Kreft
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

1 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Mar bremer 18/10/2020 Reactie van App.nl!
Naadje
Ruk! De recensies die over mijn zaak worden geschreven worden gewoon amper geplaatst. Klantenservice beantwoord niets. Maak dan niet zo n app! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.