Microsoft Word App: de kracht van desktop op mobiel

0
De Microsoft Word app brengt je alle voordelen en functies van ’s werelds bekendste en meest gebruikte tekstverwerker op een klein scherm. Waar teksten schrijven en lezen op een smartphone of tablet vaak rommelig werkt, biedt Microsoft Word een mobiele ervaring waarmee werken op afstand een eitje wordt.

Verschillende schermen voor verschillende functies

Microsoft Word weet die mobiele ervaring te bieden door verschillende schermen te gebruiken voor verschillende functies. Het leesscherm is bijvoorbeeld heel anders dan het scherm waarin je teksten schrijft. Teksten of opmaak bewerken is op die manier overzichtelijk en makkelijk. Bijna alle functies van de desktopversie staan ook in de mobiele app, zodat je ook onderweg mooi vormgegeven documenten maakt. De sjablonen die al in de app staan, zorgen ervoor dat het ontwerpen van veelgebruikte documenten bovendien een stuk sneller gaat. Doordat de app vooral vanuit de cloud werkt, is het ook heel makkelijk om met anderen samen te werken. Bekende functies zoals het bijhouden van veranderingen in het document en het toevoegen van commentaar of suggesties voor aanpassingen zijn gewoon beschikbaar. Eerdere versies van documenten worden door Word ook opgeslagen, zodat je altijd terug kan gaan naar een eerdere versie.

Gratis of met abonnement

Hoewel de Word app gratis is, zijn bijna alle functies alleen te gebruiken met een abonnement. Dit mobiele abonnement kan bij een bestaand abonnement zijn inbegrepen (in dat geval is inloggen met je Microsoft ID voldoende om van de app gebruik te maken). Een abonnement kost tussen de € 5,99 en € 9,99 per maand (afhankelijk van je precieze abonnement) of tussen de € 69,99 en €99,99 op jaarbasis.

Plus- en minpunten

  • Complete tekstverwerker op mobiel.
  • Werk samen met anderen.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
262 MB
Ontwikkelaar
Microsoft Corporation
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0