Pathé App: de snelste toegang tot de beste films

1
Pathé is de grootste bioscoop van Nederland met locaties in liefst twintig steden. Met de Pathé app op je telefoon heb je niet alleen toegang tot alle informatie over films en tickets, je zorgt er ook gelijk voor dat je toekomstige bezoeken aan de bioscoop nog beter worden. De extra opties die de Pathé app biedt, zorgen dat je bioscoopticket je toegang geeft tot meer dan gewoon een film.

Alles voor en over films

De app heeft bijvoorbeeld ook een filmdatabase waar je allerlei informatie over acteurs kunt vinden. Per film vind je alle acteurs, die allemaal een korte biografie en een overzicht van andere films waarin ze spelen. Speelt zo’n film (binnenkort) ook in een Pathé bioscoop, dan kun je natuurlijk ook gelijk tickets bestellen. Betalen kan op een heleboel verschillende manieren, waaronder je creditcard of iDeal.

Voor een complete beleving

De app is ook ontwikkelt om je bioscoopbezoek zo makkelijk mogelijk te maken. Zo maakt de app het heel eenvoudig om je digitale ticket te scannen, doordat het de helderheid van je scherm tijdens het scannen verhoogt. Een klein detail, maar wel een goed voorbeeld van hoe goed is nagedacht over de app. Een van de andere opvallende opties is dat je na je bioscoopbezoek alle trailers die je voor de hoofdfilm hebt gezien in een overzichtje hebt staan. Zo plan je je volgende biosscoopbezoek heel makkelijk aan de hand van de meest veelbelovende trailers. Voeg de meest veelbelovende films toe aan je persoonlijke kijklijst of koop gelijk je tickets in de app.

Plus- en minpunten

  • Bestel kaartjes vanuit de app.
  • Altijd een actueel filmoverzicht.
  • Soms laden de trailers traag.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
74 MB
Ontwikkelaar
Pathe
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Lisa 23/04/2019 Reactie van App.nl!
erg makkelijk te gebruiken
leuke app en makkelijk te gebruikn!!! ik kn snel zien wat er in de bios speelt. :) Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.