Premier League App: de meest bekeken competitie in je hand

0
De Premier League is al jaren de meest bekeken sportcompetitie ter wereld. Het is dan ook weinig verrassend dat deze competitie z’n eigen app heeft uitgebracht. In de officiële Premier League app vind je allerlei data en statistieken, kun je wedstrijden op verschillende manieren live volgen en video’s en nieuwsberichten bekijken over de Engelse voetbalcompetitie. Daarnaast geeft de app je een eigen ‘Fantasy Football’ spel, waarin je zelf je ideale team samenstelt en iedere week punten scoort.

Op de hoogte van alles

De Premier League app draait in de eerste plaats om voetbal; het voetbal tussen de teams en het voetbal dat zich buiten de lijnen altijd blijft afspelen. In de Premier League spelen veel van de beste teams en spelers ter wereld en dat merk je aan de media die je kunt bekijken. Er zijn verschillende video’s beschikbaar en als je je tv-abonnement koppelt aan de app, kun je ook de hoogtepunten van gespeelde wedstrijden terugkijken. Combineer die ervaring met een schat aan data uit 27 seizoenen Premier League voetbal en je kunt je als voetbalfan dan ook urenlang verliezen in je eigen analyses en onderzoeken. Ieder datapunt wordt uitvoerig bijgehouden en opgeslagen in de Premier League database. Tijdens wedstrijden word je met meldingen en live blogs op de hoogte gehouden van het verloop van de wedstrijden.

Fantasy Football

De ‘Fantasy Football’ categorie in de app is een onderdeel op zich. In dit spel selecteer je spelers uit de Premier League waarmee je een team vormt. Hoe de spelers uit jouw samengestelde team in echte wedstrijden presteren, heeft invloed op het aantal punten dat je krijgt. Je moet wel inloggen om mee te kunnen doen. Eenmaal ingelogd neem je het op tegen 5 miljoen spelers van over de hele wereld. Voor de beste spelers worden iedere week prijzen uitgereikt, net als aan het einde van het seizoen. De toevoeging van deze functie zorgt ervoor dat de Premier League app zich (net als de competitie zelf) duidelijk weet te onderscheiden van de concurrentie.

Plus- en minpunten

  • Alle informatie over de Premier League.
  • Fantasy Football spel inbegrepen.
  • Video’s beperkt beschikbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
85 MB
Ontwikkelaar
The Football Association Premier League Ltd
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0