Tripadvisor App: je hele wereldreis in één app

1
Tripadvisor is de alles-in-één app voor lange reizen. Doordat Tripadvisor je adviseert van planning tot aankomst in het hotel en zelfs daarna, is er eigenlijk geen betere reisgenoot dan deze app. Met Tripadvisor boek je je vlucht, huurauto en hotel. Iedere keuze die je maakt wordt ondersteund door een van de meest uitgebreide beoordelingssites ter wereld, waardoor je eigenlijk altijd zeker weet dat je een prima keuze maakt.

Een lokale gids door duizenden schrijvers

Hoewel je de hele reis naar je bestemming via Tripadvisor kunt regelen, werkt de app op z’n best als je ook daadwerkelijk bent aangekomen. Niet alleen zie je alle bezienswaardigheden netjes op een rij, je komt er ook van alles te weten over waar je het best (niet) kunt eten, hoe je het meest uit een populaire toeristische attractie haalt, of welke kleinere attracties ook echt de moeite waard zijn. Met Tripadvisor heb je een lokale gids in je broekzak die geschreven is door duizenden mensen tegelijk. Toch blijft Tripadvisor het handigst voor de horeca. Met slimme functies in de app (bijvoorbeeld een tafel reserveren zo gauw je een restaurant hebt gevonden) en uitgebreide filters vind je altijd en overal een restaurant dat het beste past bij je budget en smaak.

Alles om je heen beoordeeld

Hoewel Tripadvisor handig is voor je grote reizen, is het ook een ideale app voor kleine ongeplande reisjes. Is je trein vertraagd? Tripadvisor weet het beste café om even een koffie te drinken. Ergens op zakenreis waarbij je zeker weet dat er niets te doen is? Check Tripadvisor voor alle obscure plekjes voordat je je oordeel velt. Omdat Tripadvisor alles in je omgeving een beoordeling geeft, wordt het steeds makkelijker om het beste te vinden dat er om je heen gebeurt.

Plus- en minpunten

  • Vind de beste horeca om je heen.
  • Uitgebreide beoordelingen van anderen.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
210 MB
Ontwikkelaar
TripAdvisor
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Daan 26/04/2019 Reactie van App.nl!
Top app
Top app,, gebruik m altijd als ik op reis ga voor restaurantjes en om activiteiten te zoeken om daar te doen. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.