Yelp App: betrouwbare reviews van consumenten

0
Yelp is de ideale app om je volgende restaurant te vinden. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid avondje uit, met Yelp krijg je een snel overzicht van al je opties. Omdat alle plekken in Yelp door gebruikers worden beoordeeld, weet je zeker dat je alleen de beste plekken vindt. Met foto’s en extra beschrijvingen geven de beoordeling een heel goed beeld van wat je te wachten staat. Hoewel de meeste mensen Yelp gebruiken om bars, restaurants en cafés te vinden en beoordelen, staan allerlei diensten en andere plekken ook op Yelp.

Heel betrouwbare informatie

Yelp werkt heel makkelijk. Voer in de zoekbalk in waar je naar op zoek bent en Yelp geeft je een lijst van de beste plekken. Door je eigen filters in te stellen, kun je nog zorgvuldiger kiezen. Op het moment dat je een plek of bedrijf hebt gevonden, staat alle handige informatie op één plek. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar openingstijden, website of een telefoonnummer. Als je van tevoren kunt reserveren, vind je die informatie ook in de app. Het bijzondere van Yelp is de gemeenschap die erachter zit. Anders dan bij andere beoordelingssites zijn reviews op Yelp vaak bijzonder uitgebreid en informatief. Vaak worden ook speciale gerechten op de menukaart beoordeeld, zodat het nog makkelijker is om iets te kiezen als je moet bestellen. Door foto’s en andere informatie toe te voegen, krijgen andere gebruikers van de app een nog beter idee over wat te verwachten.

Meer dan alleen restaurants met Yelp

Met Yelp kun je niet alleen op zoek naar restaurants, maar ook andere diensten staan op Yelp geregistreerd. Hoewel de reviews hierbij niet altijd even indrukwekkend zijn als bij de restaurants, helpt dit je om ook bijvoorbeeld een loodgieter of schoonmaakservice te vinden.

Plus- en minpunten

  • Heel betrouwbare reviews.
  • Alle voordelen van slimme televisie.
  • Neemt aardig wat ruimte in beslag.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
112 MB
Ontwikkelaar
Yelp
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0