TVgids.nl App: een Tv-gids uit de toekomst

0
De gratis TVgids.nl app zorgt er niet alleen voor dat je je gids altijd kunt vinden, maar ook dat je meer informatie bij de hand hebt dan een papieren gids je ooit zou kunnen brengen. Doordat de app van TVgids.nl optimaal gebruik maakt van de multimediamogelijkheden van je telefoon, hoef je je nooit meer af te vragen wat je vanavond gaat kijken.

Een tv-gids speciaal voor jou

Allereerst biedt de TVgids.nl app natuurlijk alle gewone voordelen van een tv-gids. In een duidelijk overzicht zie je de programmering per zender, maar je kunt ook een overzicht tevoorschijn halen waarin staat wat er nu of straks op tv is. Als je op een programma klikt, volgt een korte beschrijving van het programma. Tot zover natuurlijk weinig bijzonders. Het grote verschil met klassieke papieren tv-gidsen zit ‘m in het interactieve gedeelte van de app. Voor sommige series en films bekijk je de trailer gewoon vanuit de app. Je kunt programma’s beoordelen, inplannen en als favoriet bestempelen. Hoe meer de app leert over jouw voorkeuren, hoe beter het weet wat je wilt zien. Dat betekent ook dat de app je aanbevelingen kan doen gebaseerd op je kijkgedrag. Hierbij is het extra bijzonder dat je niet alleen de programma’s op de klassieke zenders krijgt aanbevolen, maar ook programma’s die je op Netflix of de Videoland app vindt. Hierdoor wordt tv kijken dus nog makkelijker.

Extra functies

In de omgeving ‘MijnGids’ vind je al die aanbevelingen, favorieten en programma’s in één makkelijk overzicht. Ook is dit de plek waar je je eigen kijklijst maakt. Mocht je het willen, dan stuurt de app je ook herinneringen voordat je programma’s beginnen, zodat je geen minuut meer hoeft te missen.

Plus- en minpunten

  • Maak je eigen kijklijst en mis niets.
  • Krijg persoonlijke aanbevelingen.
  • Werkt beste als je Netflix hebt.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
17+
Downloadgrootte
63 MB
Ontwikkelaar
AKN CV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0