Videoland App: dé videoservice voor Nederland

20
De Videoland app is het best te beschrijven als de Nederlandse Netflix. Met de Videoland app heb je voor een maandelijks bedrag van € 8,99 onbeperkt toegang tot allerlei films en series. Hierbij valt vooral de ruime keuze aan Nederlandse en Nederlandstalige series op. Zo heb je toegang tot meer dan 700 Nederlandse films en series. Sommige van die series zijn geproduceerd voor en door Videoland zelf. Dit ruime aanbod maakt de Videoland app ideaal voor iemand die op zoek is naar heel veel Nederlandstalige televisie, aangevuld met de beste internationale series.

Alles voor en over films

De Videoland app biedt niet alleen een goed aanbod aan series en films, maar heeft ook alle gemakken van een uitstekende video app. Alle afleveringen en films zijn beschikbaar om te downloaden, zodat je ook zonder internet gewoon kunt blijven kijken. Hierbij spelen de volgende afleveringen gewoon automatisch af, zodat je het verschil met online kijken nauwelijks merkt. Er is ruimte voor maximaal vijf verschillende profielen op één account, waaronder speciale profielen voor kinderen. Hierbij valt op dat er twee verschillende kinderprofielen zijn: eentje voor jonge kinderen tot 6 jaar en een profiel voor kinderen tussen 6 en 9 jaar. Op die manier wordt het wel heel makkelijk om een geschikte serie te vinden.

Helemaal voor jou

Sowieso is bijna alles aan de app in te stellen op jouw specifieke voorkeuren. Zo krijg je na het openen van de app gelijk de mogelijkheden te zien die het best aansluiten op jouw kijkgeschiedenis. De app raadt ook nieuwe content aan, gebaseerd op je kijkgedrag en je waardering van andere films en series. Alles in de app is ingericht om je een naadloze kijkervaring te geven, zodat je onbeperkt kunt ‘bingewatchen’.

Plus- en minpunten

  • Groot aanbod NL films en series.
  • Alles wat je verwacht van een video app.
  • Veel downloads vullen je telefoon.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
110 MB
Ontwikkelaar
RTL Nederland Interactief BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4.1 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0