9292 App: reisinformatie van deur naar deur

8
Met de 9292 app heb je alle reisinformatie over het openbaar vervoer in Nederland altijd bij de hand. Of je nu een reis van tevoren moet plannen of een alternatief zoekt voor de bus die je net hebt gemist, met de 9292 app ben je altijd helemaal op de hoogte van wat er in het openbaar gebeurd. Volg je bus live in de app, zie wanneer de trein is vertraagd en laat de app met alternatieven komen.

De beste app van deur tot deur

Met de 9292 app ga je van het ene adres naar het andere in één app. Het maakt niet uit hoeveel verschillende vervoerders je moet gebruiken om van A naar B te komen, in de 9292 app worden alle alternatieven vergeleken en krijg je een persoonlijk reisadvies. Gebeurt er onderweg iets wat al je plannen in de war gooit? Dan begint de app opnieuw. Zo weet je dus of het de moeite is om te wachten op de vertraagde trein of dat je beter de bus kunt pakken. Een handige extra is de omgevingskaart, waardoor je op een druk station snel ziet aan welke kant jouw bus klaarstaat om te vertrekken. Of je volgt de looproute van de bushalte naar je date in een vreemde buurt. Door het kaartje is je reis echt helemaal verzorgd van begin tot eind.

Laat de app jou leren kennen

Als je een account aanmaakt, leert de app je gebruikelijke locaties ook kennen. Bovendien kun je al je locaties een unieke naam geven, zodat het nog makkelijker navigeren is. Hierbij hoef je niet persé een specifiek adres in te voeren; een bushalte of bijzondere locatie is al genoeg. Met een profiel is het ook mogelijk om je reis van tevoren in te plannen en vervolgens na te lopen als je de deur uitgaat. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan op het moment dat het te laat is.

Plus- en minpunten

  • Alle vervoerders in een app.
  • Live updates bij vertragingen.
  • Geen versie zonder advertenties.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
15 MB
Ontwikkelaar
Reisinformatiegroep B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4.9 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0