Route.nl App: Navigeer lopend en fietsend

0
Hoewel je in de App Store een heleboel navigatieapps vindt voor autorijden, is er minder keuze voor wandelaars en fietsers. Gelukkig is er met route.nl wel gelijk een uitstekende keuze beschikbaar. Met meer dan 100.000 gratis fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland valt er met de route.nl app genoeg te ontdekken voor jarenlang fiets- en wandelplezier. De Route.nl app is dan ook onmisbaar voor wie het liefst actief op reis gaat.

Het knooppuntennetwerk en meer

In Nederland vind je het knooppuntennetwerk. Dit netwerk van speciale wegwijzers zorgt ervoor dat je op de fiets overal heen kan en altijd de weg vindt. Met de route.nl app heb je dit hele netwerk nu ook op je mobiel. Of je nu een mooie fietsroute van tevoren uitstippelt of op de fiets je weg probeert te vinden, met route.nl en de routeplanner in de app kom je altijd waar je zijn moet. Waar je geen gebruik kunt maken van het knooppuntennetwerk zijn er alsnog genoeg routes beschikbaar. Alle routes worden uitvoerig beschreven en voorzien van foto's zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Een volwaardig navigatiesysteem

Tijdens je tocht werkt de route.nl app net als ieder ander navigatiesysteem. Je krijgt stap-voor-stap instructies tijdens de route, zodat je altijd weet waar je naartoe moet. Sommige geavanceerde functies, zoals het gebruik van de navigatie audio terwijl je scherm uit staat, zijn alleen beschikbaar met een abonnement. Om batterijgebruik en eventuele datakosten te verminderen, zijn kaarten ook offline beschikbaar. Routes die je eenmaal hebt gelopen of nog een keer wil lopen, voeg je gemakkelijk toe aan je favorieten. Zo heb je al je wandel- en fietsroutes op een plek.

Plus- en minpunten

  • Vind altijd de weg op de fiets.
  • Meer dan 100.000 gratis routes.
  • Geen live navigatie.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
78 MB
Ontwikkelaar
Falkplan B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0