MotionX GPS App: bespaar enorm op je GPS

0
Een degelijk GPS apparaat is onmisbaar voor iedereen die graag buiten beweegt. Of je nu van wandelen, mountainbiken of skiën houdt, een GPS apparaat helpt je de weg vinden. Een GPS apparaat kost al snel honderden euro’s, maar door de GPS-functie op je smartphone te combineren met een gedetailleerde omgevingskaart, heb je voor een fractie van die kosten alle voordelen van een echt GPS apparaat. De MotionX GPS app biedt je al die voordelen voor slechts € 2, 29.

Alle details die je nodig hebt

Het verschil tussen bijvoorbeeld Google Maps en een echte GPS app is het detail dat in je omgeving en op de kaart is weergegeven. Omdat je over het algemeen langzamer beweegt met een GPS apparaat in je hand dan met een navigatieapp op je dashboard, is het veel logischer om meer details in kaart te brengen. De kaarten in de MotionX app geven dan ook informatie als hoogteverschillen en voetpaden die normaal gesproken niet op de kaart staan. In de app kies je zelf de kaart die het beste bij jouw activiteit past. Een kaart voor zeilers legt vanzelfsprekend heel andere accenten dan een kaart die je op wintersport gebruikt om te skiën. Met een keuze uit veertien verschillende plekken om kaarten te vinden, is er altijd een kaart die past bij jouw activiteiten.

Meer dan alleen een GPS apparaat

De app biedt ook andere functies die normaal gesproken in een GPS apparaat zitten. Zo heb je de controle over waypoints, houd je je route vanzelf bij en krijg je achteraf ook informatie over je route (bijvoorbeeld je gemiddelde snelheid en de afstand die je geklommen bent). Doordat de app echter op je telefoon staat, is het ook mogelijk om je locatie op ieder moment te delen.

Plus- en minpunten

  • 14 soorten kaarten in detail.
  • Deel je locatie en routes.
  • Batterij raakt snel leeg met GPS.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
57 MB
Ontwikkelaar
Fullpower Technologies, Inc.
Prijs
€ 2,29

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0