ABN AMRO Wallet App: betaal met de smartphone

1
Let op: helaas is deze app momenteel niet meer te downloaden.

De applicatie ABN AMRO Wallet maakt het nu voor alle klanten nog makkelijker om contactloos te betalen. Deze app geeft namelijk de mogelijkheid tot het betalen met smartphone. In Nederland kan er al bij vele duizenden winkels contactloos worden afgerekend. Vergeet het plastic pasje en reken nu eenvoudig af met jouw mobiele betaalpas! Deze applicatie is alleen beschikbaar voor de particuliere klanten van deze Nederlandse bank.

Betalen met de mobiel

De meeste mensen hebben de smartphone vaker bij de hand dan de portemonnee. In dat geval raden wij je aan om de ABN AMRO Wallet app te downloaden. Een plastic betaalpas is verleden tijd. Daarnaast kan het voorkomen dat je de betaalpas bent vergeten, dan kan deze app rompslomp voorkomen en de helpende hand bieden.

Uitleg

Afrekenen met de ABN AMRO Wallet app is niet alleen eenvoudig, het is ook sneller. Zet het scherm van jouw smartphone aan en houdt deze tegen de betaalautomaat aan en reken af. Alle geldbedragen onder de 25 euro worden direct afgerekend. Alle bedragen boven deze grens moeten worden betaald met een zogeheten Wallet-code, dit ter veiligheid. Tegenwoordig is het ook mogelijk om deze applicatie op een smartwatch te downloaden en dan kan er ook worden betaald met dat horloge.

Kosten

De ABN AMRO Wallet app is gratis te downloaden. Tot begin 2019 kan de app kosteloos worden gebruikt. Mogelijk zullen er in het nieuwe jaar kosten worden berekend voor het gebruik van de app, maar dat is vooralsnog onduidelijk. Het is altijd mogelijk om de Wallet applicatie te verwijderen.

Veilig

Betalen met de ABN AMRO Wallet app is veilig en betrouwbaar. De smartphone zal een veilige draadloze verbinding maken met de betaalautomaat, daarnaast is de afstand tussen de telefoon en de automaat minimaal. Voor bedragen boven de 25 euro moet er een code worden ingevoerd, waardoor dieven nooit veel buit kunnen maken met de app.

Plus- en minpunten

  • Contactloos betalen met de smartphone.
  • Gratis tot begin 2019.
  • Veilig betalen.
  • Pincode invullen boven de 25 euro.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
15 MB
Ontwikkelaar
ABN AMRO Bank N.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

1 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Fan 03/07/2020 Reactie van App.nl!
Item niet gevonden door Playstore
De app is niet aanwezig bij Playstore Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.