ANWB Onderweg App: voorbereid op reis

0
De ANWB heeft de reputatie automobilisten in Nederland op allerlei manieren op weg te helpen. Die reputatie is nu bevestigd in de App Store of op Google Play. Met de ANWB Onderweg app combineer je zes handige functies om autorijden (en vooral parkeren) een heel stuk makkelijker en voordeliger te maken.

Reisinformatie op zak

De eerste twee functies van de ANWB Onderweg app zorgen ervoor dat je altijd voorbereid op reis gaat. Door de actuele verkeersinformatie die in de app staat opgeslagen, ben je altijd op de hoogte van verkeersinformatie voordat je weggaat of zelfs tijdens je reis. Door files per wegnummer te selecteren, zie je alleen wat relevant is voor jouw route. Over jouw route gesproken, het is heel makkelijk om een route die je regelmatig rijdt op te slaan in de app. Voor deze routes kun je vervolgens een ANWB file Alert instellen waarmee je met meldingen op de hoogte wordt gehouden van vertragingen die op jou van toepassing zijn.

Andere gemakken

Een van de meest waardevolle gemakken van de app is de parkeerfunctie. Met ANWB parkeren betaal je achteraf voor het parkeren, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar een betaalautomaat. Ook word je op de hoogte gehouden van de digitale meterstand. voor leden van de ANWB is parkeren goedkoper. Een ander financieel voordeel van de app (zeker voor leden) is de prijsinformatie van meer dan 4000 tankstations. Voor al die tankstations bekijk je snel de openingstijden en actuele prijzen. Als ANWB lid krijg je bovendien nog korting bij sommige tankstations ook. Voor gebruikers van ANWB Connected zitten er nog meer handigheidjes in de app. allereerst hoef je je parkeermeter niet meer stop te zetten, maar stopt die parkeermeter automatisch als je wegrijdt. daarnaast zie je ook altijd waar je je auto hebt geparkeerd. Een handigheidje voor iedereen is dat je vanuit de app de wegenwacht kunt oproepen. Handig ook bij pech dus.

Plus- en minpunten

  • Goedkoper parkeren en tanken.
  • Je ideale reisgenoot.
  • Geen live navigatie.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4
Downloadgrootte
89 MB
Ontwikkelaar
ANWB
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0