Burger King App: de snelste weg naar fastfood

1
Met de Burger King app op je telefoon hoef je nooit meer te zoeken naar een Burger King restaurant of een aanbieding. In de app zijn de kortingsbonnen per filiaal alvast verwerkt, zodat een bezoekje aan je dichtstbijzijnde Burger King nog aantrekkelijker wordt. Met ongeveer zestig filialen verspreid door heel Nederland is er een prima kans dat er een restaurant bij jou in de buurt zit. Met de King-finder weet je dat altijd helemaal zeker, omdat het de snelste manier is om alle Burger King restaurants in Nederland te vinden.

Alle informatie over Burger King

De app is allereerst de beste plek om alle informatie over Burger King en de verschillende gerechten te vinden. Het hele menu staat in de app en je vindt er alle nutritionele informatie. Handig als je je aan een bepaald dieet moet houden of als je alvast je bestelling wilt voorbereiden. Je slaat je favoriete gerechten op door op het hartje te drukken.

Kortingsbonnen

Het belangrijkste voordeel van de app is echter de kortingsbonnen die je vanaf nu altijd bij je hebt. Als je je notificaties aanzet, krijg je bovendien een melding als er een nieuwe kortingsbon beschikbaar is. Omdat de bonnen gescand worden vanaf je telefoon, hoef je nooit meer bang te zijn dat je ze kwijtraakt of vergeet. Een slim foefje van de app is trouwens dat je beeldscherm altijd helemaal helder is als je de kortingsbon opent, zodat het scannen snel en soepel verloopt. Ook je kortingsbonnen sla je als favoriet op door op het hartje te drukken. De precieze kortingsbonnen en acties kunnen wel per filiaal verschillen.

Plus- en minpunten

  • Ontvang kortingsbonnen op je mobiel.
  • Vind gemakkelijk de dichtstbijzijnde Burger King.
  • Neemt aardig wat ruimte in beslag.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
112 MB
Ontwikkelaar
Burger King Deutschland GmbH
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
José 06/11/2020 Reactie van App.nl!
Goed en lekker
Geweldig Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.