Calculator+ App: een verbetering voor elke telefoon

0
Natuurlijk zit er al een rekenmachine op je telefoon, maar voor ingewikkelde wiskundeproblemen of formules schiet dit standaardrekenmachinetje al snel tekort. Daarom is Calculator+ een ideale app voor wie een geavanceerde rekenmachine op z’n telefoon wil hebben. De app is helemaal gratis en komt zonder advertenties, waarmee het in alles een meer dan waardige vervanger is van de standaardrekenmachine.

Duidelijk en geavanceerd

De gratis versie heeft de opties die voor de meeste mensen het belangrijkst zijn. Je ziet niet alleen het antwoord van een som, maar ook alle informatie die tot het antwoord heeft geleid, hebt alle functies van een wetenschappelijke rekenmachine in een grafisch toegankelijk overzicht en gaat makkelijk terug om snel iets aan te passen. Door de app aan je startscherm toe te voegen, hoef je je telefoon niet eens te ontgrendelen om de rekenmachine te gebruiken.

Meer functies

Er zijn apps die meer functies hebben. Zo heeft de gratis versie van Calculator+ geen handschriftherkenning, geen functies voor grafieken en geen specifieke functies voor breuken of lineaire formules. Het goede nieuws is dat al deze geavanceerde functies wel gewoon beschikbaar zijn als extra’s. Afhankelijk van wat je nodig hebt, voeg je functies heel makkelijk toe, voor nog geen € 5 per functie (het precieze bedrag verschilt per functie). Mocht je het willen, dan zijn er ook verschillende thema’s beschikbaar, zodat je je rekenmachine in een nieuw jasje kunt steken. Hoewel veel mensen de gebruiksvriendelijkheid van de app waarderen en daarom voor deze extra functies kiezen, is de gratis app al een uitstekende rekenmachine waarmee je het overgrote deel van wiskundige problemen aanpakt.

Plus- en minpunten

  • Gratis app zonder reclame.
  • Uitstekende vormgeving.
  • Niet beschikbaar voor Android.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
13 MB
Ontwikkelaar
Sarah Ragab
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0