Candy Crush Soda App: frisse kijk op Candy Crush

1
Candy Crush is al jaren een bekende naam in de lijstjes met meest populaire games in de App Store en Google Play Store. Deze editie, Candy Crush Soda, heeft een aantal nieuwe opties in vergelijking met eerdere versies. Met nieuwe snoepjes, een frisdrankthema en nieuwe uitdagingen combineer je met Candy Crush Soda weer naar hartenlust met allerlei lekkers.

Ouderwets goed met nieuwe opties

In de eerste plaats is Candy Crush Soda nog steeds een spel waarin je verschillende snoepjes moet combineren. Ieder snoepje in het speelveld veeg je een plek opzij. Maak je op die manieren een combinatie met andere snoepjes van dezelfde soort, dan verdwijnen de snoepjes in de combinatie en vallen er nieuwe snoepjes voor in de plaats in het speelveld. Deze speciale frisdrankeditie heeft een aantal extra uitdagingen. Zo zijn er gummiberen die je voor speciale opdrachten stellen. In sommige levels is de beer verstopt onder bepaalde combinaties en in andere levels ‘drijven’ de beertjes omhoog bij iedere combinatie die je maakt. Het level is klaar als je een bepaald aantal beren omhoog hebt laten drijven binnen het aantal combinaties dat je beschikbaar hebt in dat level.

Houdt je uren zoet

Hoewel de basis van het spel dus goed in orde is gebleven, geeft Candy Crush Soda de liefhebber van Candy Crush (en zoetigheid in het algemeen) genoeg om weer uren mee zoet te blijven. De speciale uitdagingen in de levels zorgen voor afwisseling en de verslavende factor is nog altijd aanwezig. Candy Crush Soda is dus ideaal voor kinderen op de achterbank of volwassenen die zich vervelen in de trein.

Plus- en minpunten

  • Klassiek snel combineerspel.
  • Nieuwe uitdagingen voor meer plezier.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
181 MB
Ontwikkelaar
King.com Limited
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

3 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Sandra 09/04/2019 Reactie van App.nl!
Leuk
leuk spelletje al kom ik vaak echt niet verder soms zijn de level te moeilijk Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.