Blog afbeelding

Actueel | Apps

Dit zijn de 5 beste voetbal wedden apps

07 maart 2023

Voetbalwedden is divers en de mogelijkheden zijn enorm. Tegenwoordig zijn er veel apps voor op je smartphone die kunnen helpen bij het wedden op voetbal. Denk aan apps voor de beste quoteringen, tips of odds boosters. Wij hebben de vijf beste apps op een rijtje gezet.

1. Odds Booster App

De Odds Booster App is ideaal voor nieuwe en bestaande spelers. De volledig Nederlandse app bestaat uit twee delen. Aan de ene kant zien spelers snel en overzichtelijk de beste odds boosters van het moment. Bookmakers bieden vaak mooie odds boosts aan bij bepaalde wedstrijden. Zo kunnen spelers soms tot wel honderd keer de inzet krijgen bij een euro inzet. Via de Odds Booster App kunnen spelers een odds boost kiezen en direct naar de deal gaan.

Ook beschikt de Odds Booster App over een odds vergelijker. Hierin staat het speelschema en zien spelers per wedstrijd waar zij de beste quoteringen krijgen. Zo halen zij het meeste rendement uit hun weddenschappen en is het niet meer nodig om zelf alle bookmakers te bezoeken om te vergelijken. Ideaal dus.

De Odds Booster App is een onminsbare app voor spelers die voetbalwedden. Het grote voordeel aan de app is daarnaast dat deze gratis te downloaden is en te gebruiken. Daarbij is er geen account nodig en is hij toegankelijk voor iedereen.

2. Better United

Een andere mooie app die ook in het Nederlands beschikbaar is, dat is de Better United App. Deze is wel wat complexer dan de Odds Booster App. Meer geschikt voor de speler met wat meer ervaring. De app is vooral gericht op tips. Spelers kunnen in de app tips bekijken, maar ook zelf tips geven. Dat maakt de app interactief. Voor iedere goede tips kunnen gebruikers pluspunten krijgen en daarmee status verdienen.

Het is een leuke en zeer uitgebreide app die zeker aan te raden is. Voor deze app is het wel noodzakelijk een account aan te maken en in te loggen. Hij is wel gratis te gebruiken.

3. BetMines

BetMines is een bekende app met veel gebruikers. Spelers kunnen er weddenschappen en uitgebreide statistieken in bekijken. Ook staan er veel tips in. De ios en android app biedt verschillende functies aan voor spelers die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Er zitten aan deze app wel wat meer nadelen dan de eerdergenoemde applicaties. Het is van origine geen Nederlandse app. Daardoor mist de link met betrouwbare Nederlandse bookmakers. Spelers kunnen uiteraard de tips vanuit de app wel gebruiken en via de app goede research doen. Ook zijn niet alle functionaliteiten gratis beschikbaar. Om alles te kunnen gebruiken dient er een premium-account aangeschaft te worden.

4. BetScore

Bij BetScore kunnen spelers snel en overzichtelijk tips zien per wedstrijd. Wie de app downloadt en opent krijgt direct een wedstrijdschema te zien. Vervolgens kunnen gebruikers op wedstrijden klikken en dan krijgen zij direct de tips te zien. Wie gaat de wedstrijd winnen? Hoeveel doelpunten gaan er vallen, scoren beide teams en wat wordt de uitslag? Die tips staan er allemaal in.

Er zit ook een optie in de app om direct naar de bookmaker te gaan. Maar omdat het geen officieel geen Nederlandse app is, komen spelers niet direct bij de goede bookmaker terecht. Het is een leuke app voor erbij, maar voor de beste ervaring is het beter om te kiezen voor de Nederlandse Odds Booster App of de Better United App.

5. ProBet

ProBet is vergelijkbaar met BetScore. Ook hier kunnen gebruikers snel en overzichtelijk wedstrijden bekijken en de daarbij behorende tips met betrekking tot voetbalwedden. De app heeft veel opties. Het is zelfs mogelijk om samenvattingen van gespeelde wedstrijden te bekijken in de app. Een leuke extra opties is de tip om volledige betslips te genereren. Hierbij kan gekozen worden voor een bet van twee tot zestien wedstrijden.

Ook hierbij geldt. Het is geen Nederlandse app en dus werkt de koppeling met de bookmakers niet. En wanneer spelers alle functies van de app willen gebruiken, dan moet er een abonnement worden afgesloten. Ook ProBet is dus een leuke en nuttige app om te hebben, maar biedt niet de beste ervaring voor Nederlandse spelers.

Wat vind jij ervan?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.

Op zoek naar iets anders?

Tips

Dé do's en don'ts op je online datingpr[...]

07 mei 2019
Apps

YouTube films huren en bekijken: zo werk[...]

01 februari 2019
Apps

AliExpress app: alles wat je moet weten

26 februari 2019