Easy Peasy App: Engels leren voor beginnertjes

0
Easy Peasy is de Engelse versie van ons ‘appeltje-eitje’; supersimpel dus. Dat simpele én het Engelse is precies waar deze app voor staat. Met Easy Peasy leert je kind ontzettend makkelijk Engels. Met Easy Peasy gaat het bovendien niet alleen om de woordenschat van je kind, maar ook om de grammatica en de uitspraak. Met Easy Peasy leer je dus echt Engels naar bewezen principes uit de pedagogiek.

Leren volgens het Leitner principe

De app is echt bedoeld voor beginnende studentjes en wordt steeds moeilijker naarmate de student de stof beter beheerst. Ook de oefeningen sluiten aan op het niveau van de student, zodat je begint met oefeningen die veel op afbeeldingen gebaseerd zijn, maar steeds meer naar oefeningen toegaat die door lezen en schrijven ondersteund worden. De app werkt vooral volgens het Leitner principe. Dit klassieke leermodel zorgt ervoor dat je oefeningen herhaalt op het tempo dat nodig is om de stof in het langetermijngeheugen op te slaan. Dit betekent dat je alleen woordjes en ideeën herhaalt op het moment dat dat nodig is, maar stof die goed is opgenomen zelden wordt herhaald. Datzelfde principe zorgt er ook voor dat het tempo voor iedere student anders is, omdat niet iedereen op dezelfde manier informatie onthoudt.

Ook ideaal voor ouders

Doordat je als ouder zelf woordenlijsten kunt toevoegen, sluit de stof ook maximaal aan op eventuele schoollessen of bijvoorbeeld een specifieke situatie waar het kind op voorbereid moet worden. Voor de optimale leerervaring is een abonnement op de app eigenlijk wel nodig. Hiermee krijg je offline ook toegang tot de lessen, zodat onderweg blijven oefenen heel makkelijk is. Als ouder krijg je met zo’n abonnement ook een gedetailleerder beeld van de vooruitgang van het kind.

Plus- en minpunten

  • Voor alle niveaus.
  • Past aan op tempo van student.
  • Nederlandse vertaling soms krom.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
140 MB
Ontwikkelaar
Wonderkind GmbH
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0