Entertainment

7 apps die je als Game of Thrones fan móet hebben

Game of Thrones, de immens populaire HBO serie komt helaas bijna tot zijn einde. Evenals bij elke andere serie zijn er miljoenen fans die theorieën bespreken, favoriete personages hebben en de serie in zijn geheel willen bespreken. Wij als fanatieke Game of Thrones fans geven je daarom 7 apps die je als fan van Game of Thrones móet hebben!
7

GoT Map Recap

Entertainment

Deze app doet eigenlijk precies wat de naam al zegt, het geeft je een kaart van de dimensie waarin de serie zich afspeelt. Het leuke aan deze app is echter dat het je de mogelijkheid geeft om plaatsen op te zoeken die ook daadwerkelijk in de serie voorkomen. Zo kun je per aflevering zien welke locaties erin voorkomen.

Daarnaast zijn ook de boeken in de app aanwezig. Het eerste boek is daarbij volledig gratis, terwijl je voor de andere boeken moet betalen. Tot slot geeft de app ook gedetailleerde informatie over alle karakters die in de serie voorkomen. Zo kun je alles te weten komen over jouw favoriete Game of Thrones karakter!

6

Guide: GoT

Entertainment

Deze app is eigenlijk niet direct voor fans, maar meer voor nieuwelingen van Game of Thrones. Het is dus eigenlijk een app voor fans in de dop. De app laat je namelijk op een zeer toegankelijke wijze kennismaken met Game of Thrones. Zo krijg je namelijk een beter beeld bij de verschillende karakters, wat de relaties tussen karakters zijn en hoe de huizen in elkaar zitten. Een klein nadeel is dat de app alleen op Android te downloaden is.

5

Reigns: GoT

Entertainment

Deze gave game heeft wel wat weg van Tinder. Je moet namelijk te IJzeren Troon zien te veroveren door telkens keuzes te maken door een soort swipe-functie. De game zorgt er wel voor dat je je helemaal in de serie bevind. Het begint nog vrij eenvoudig, maar door te swipen kom je steeds verder door de Zeven Koninkrijken.

Het leuke van deze game is dat de relaties die aanwezig zijn in de serie en de boeken, ook daadwerkelijk terugkomen in de app. Om het allemaal nog wat aantrekkelijker te maken, zitten er ook mini-games in de app verscholen. Het enige nadeel vinden wij de prijs, de game kost namelijk € 3,49.

4

Reddit

Sociaal

Hoewel Reddit misschien niet direct bij je op zou komen, is dit ook voor Game of Thrones fans een mooie app. Er zijn voor veel series namelijk heuse pagina’s ingericht die volledig zijn toegewijd aan deze serie, zo ook voor Game of Thrones. Je kunt er daarom ook veel informatie vinden over de serie zelf, de karakters, de verhaallijnen en eventuele theorieën. Waar je wel voor moet oppassen, is dat je hier ook de kans hebt om spoilers tegen te komen.

3

A World of Ice and Fire

Entertainment

Ook deze app is zeker aan te raden voor de echte fans. De app bevat meer dan 600 beschrijvingen van karakters uit de serie, meer dan 550 plaatsen die in de serie voorkomen en interactieve versies van de officiële Game of Thrones wereldkaart. Wat de app uniek maakt, is het feit dat deze ook de grootste huizen, religies en wezens bevat die in de serie voorkomen.

Een ander unicum is dat de app geen spoilers weggeeft. Door middel van persoonlijke voorkeuren kun je aangeven waar je ergens bent met de serie. Op basis van deze voorkeur laat de app je content zien, zodat er geen nieuwe ontwikkelingen worden weggegeven.

2

GoT: Conquest

Entertainment

Deze game laat je daadwerkelijk kennismaken met de wereld van Game of Thrones. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een karakter te kiezen waarmee je de Zeven Koninkrijken kunt doorlopen. Daarbij waan je je door gevechten en moet je je eigen draak trainen om zodoende de IJzeren Troon te bemachtigen. De app is voor zowel Android als iOS gratis te downloaden.

1

Ziggo Go

Entertainment

En misschien wel de belangrijkste app voor Game of Thrones fan is de app die het mogelijk maakt om ook daadwerkelijke de serie te kijken. HBO Nederland is namelijk gestopt met het uitzenden van series in Nederland, waardoor de rechten zijn overgenomen door Ziggo. Met de officiële Ziggo Go app heb je daarom de mogelijkheid om alle content op zowel je Android-toestel als iPhone kunt bekijken. We zitten maandag klaar voor de finale!

Zoals je ziet zijn er genoeg apps beschikbaar voor de die hard Game of Thrones fans. Voor iedereen zit er wel een app bij die, of je nou wilt gamen, meer informatie wilt of wilt discussiëren met andere fans. We kunnen nu al niet wachten op maandag! Wat denk jij wat er gaat gebeuren? Of loop je nog een paar seizoenen achter? Laat het ons weten!

Wat denk jij – hoe eindigt GoT?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Jordy 16/05/2019
Slechte einde
Ik weet net waarom maar ik ehb zo'n gevoel dat het echt een slechte einde word. Van wat ik had gelezen vonden de acteurs het niet leuk dus ik verwacht er vrij weinig van Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Laurens 16/05/2019
Dany wint
Ik denk dat het een gevect wordt tussen John Snow en Dany en dat Dany uiteindelijk wint. Zou ik opzich wel vet vinden, heb geen problemen met dit seizoen zoals andere mensen maar ik snap hun ook wel. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.