Farm Heroes Saga App: de gezellige puzzelapp

0
Farm Heroes Saga is een puzzelspel dat zich afspeelt op de boerderij. Door combinaties te maken van bepaalde boerderijsymbooltjes, puzzel je je naar het einde van ieder level. Met te gekke bonusopties en supercombinaties wordt het puzzelen je makkelijker gemaakt. Hoe beter je puzzelt, hoe sneller je naar het volgende level kan om jezelf te bewijzen in een iets moeilijkere puzzel.

Simpele opzet heel goed uitgevoerd

De puzzels zijn een bekend concept, waarbij je verschillende symbooltjes combineert. Bij iedere combinatie vervallen de symbolen die je net gecombineerd hebt en komen er nieuwe symbolen voor in de plaats. In ieder level heb je een bepaald aantal zetten dat je mag doen, zodat het echt belangrijk is om je te richten op de zetten die het meest effect hebben. Zoals de naam van de app al doet vermoeden, gaat het in Farm Heroes Saga allemaal om het leven op de boerderij. Veel van de levels bestaan uit het ‘oogsten’ van bepaalde gewassen (de symbolen) en ook de speciale combo’s zijn gerelateerd aan het leven op de boerderij. Zo is er een hond die af en toe de grond omwoelt en je daarmee helpt en laat je planten extra snel groeien door ze met een spade te slaan. In andere levels ben je bezig met het helpen van eieren die uitkomen, het laten bloeien van zonnebloemen of het opvullen van emmertjes water. Andere speciale levels zijn een wedstrijd tegen de wasbeer die je gewassen bedreigt. Hoewel deze levels allemaal een eigen thema hebben, blijft het puzzelen vooral hetzelfde.

Houdt je uren zoet

Daarmee is Farm Heroes Saga meteen ook een heel betrouwbaar spel. Met een vrolijk thema, een goed uitgewerkte vormgeving en een verslavende spelstructuur houdt Farm Heroes Saga je echt wel even bezig. En omdat het groeien van gewassen in deze app bijna vanzelf gaat, geniet je van het boerderijleven zonder het harde werken dat er normaal bij komt kijken.

Plus- en minpunten

  • Supervrolijk puzzel- en combineerspel.
  • Helemaal in boerderijthema.
  • Sommige levels wel heel moeilijk.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
222 MB
Ontwikkelaar
King.com Limited
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0