Flipflop Solitaire App: solitaire voor anarchisten<

0
Solitaire is het bekende kaartspel dat vroeger op je computer zat en daardoor voor miljoenen mensen de ideale vervanger werd van huiswerk of echt werk. Met flipflop solitaire heb je dezelfde ontspanning, maar beleef je solitaire op een heel andere manier. Zoals de maker zegt, met Flipflop Solitaire heb je dezelfde vrijheid als met je slippers aan. Voor het spelen van Flipflop Solitaire betekent dat heel veel vrijheid in hoe je naar het einde komt, waardoor het spelen van Solitaire nog spannender wordt.

Hetzelfde doel, maar een andere weg

Het doel van het spel is nog steeds hetzelfde als de oerversie waar Flipflop Solitaire op is gebaseerd: je probeert een kaartspel weg te spelen door kaarten te stapelen op omgekeerde volgorde van waarde, waarbij de aas bovenaan staat en de 2 onderaan. De weg ernaartoe is met Flipflop Solitaire echter de ‘offroad’ versie van Solitaire zoals je het gewend bent. Van Flipflop Solitaire mag je best twee zwarte kaarten op elkaar stapelen, of kaarten in omgekeerde volgorde leggen als dat je beter uitkomt. Zolang je maar uitkomt op die stapel waarin alle kaarten goed liggen, mag bijna alles. Je enige belemmeringen zijn dat je alleen kaartenstapels in één kleur mag verschuiven. Oh ja, als je dat wilt, zijn er in plaats van vier kaartkleuren maar liefst vijf aanwezig.

Lekker gek doen

Flipflop Solitaire doet lekker gek en doet het helemaal goed. Door de regels te veranderen, maar het doel van het spel hetzelfde te houden, voegt deze versie een heel nieuwe dimensie toe aan een spelklassieker. Door de beperkingen die zijn ingebouwd, werkt dit spel nog steeds als een echte breinkraker, maar voel je tegelijk meer vrijheid dan ooit tevoren.

Plus- en minpunten

  • Solitaire in een heel nieuw licht.
  • Met vijf kleuren in plaats van vier.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
151 MB
Ontwikkelaar
Zach Gage
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0