Foodora App: maaltijdgemak onder je vingertoppen

0
Als je Foodora eenmaal hebt gedownload, kun je er nooit meer omheen. Niet alleen vanwege het felroze icoon dat op je telefoon staat, maar vooral vanwege het gemak. Iedere keer dat je niet (zeker) weet wat je wilt koken, zal je waarschijnlijk eerst aan Foodora denken. Met Foodora heb je allerlei heerlijke gerechten binnen handbereik, die aan je voordeur bezorgd worden. Of je nu zin hebt in een klassieke pizza of een uitdagend gerecht van die nieuwe tent, met Foodora heb je het in een handomdraai op tafel staan.

Bezorgen of afhalen

Het gemak van bestellen met Foodora begint als je de app opent. Je ziet eerst een overzicht van beschikbare restaurants op dat moment. Hierbij kies je eerst tussen afhalen of bezorgen, om een zo compleet mogelijk overzicht te krijgen. Daarna blader je door de beschikbare restaurants of stel je filters in om een overzicht te zien dat beter bij jou past. Je kunt filteren op prijscategorie, keuken of eigenschappen (zoals bijvoorbeeld vegetarisch eten). Handig hierbij is dat je sowieso alleen opties ziet die op dat moment beschikbaar zijn. Je hoeft dus niet eerst te filteren op veganistisch eten, om er daarna achter te komen dat er alleen een shoarmatent in de buurt is. Restaurants bieden soms ook speciale aanbiedingen of gratis bezorging aan. Die opties vind je (als er restaurants met aanbiedingen zijn) ook tussen de filters. Dit geeft je natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om iets nieuws te proberen. Let bij het kiezen van je afhaalaanbieding wel op dat je geen restaurant selecteert dat gratis bezorging aanbiedt, want dat filtert de app er niet uit.

Extra functies

Voor ieder restaurant zie je ook wat de wachttijd is voor jouw bestelling of de eventuele bezorgkosten. Sommige restaurants hebben trouwens wel een minimumbedrag bij een bezorgbestelling; bij afhalen geldt geen minimumbedrag en vanzelfsprekend ook geen bezorgkosten. Heb je je bestelling compleet, dan betaal je met creditcard of PayPal.

Plus- en minpunten

  • Snel je favoriete eten in huis.
  • Overzichtelijke app.
  • Niet landelijk beschikbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
135 MB
Ontwikkelaar
Foodora GmbH
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0