Formula 1 App: de snelste weg naar alle F1 informatie

0
De Formule 1 is een van de sporten waarbij data cruciaal kan zijn. Als echte fan wil je zo dicht mogelijk op de data zitten en de analyses live meemaken. De officiële Formule 1 app helpt je hierbij, door alle informatie van het circuit live op je telefoon te toveren. Tijdens wedstrijden kun je het verloop van de race op diverse manieren live volgen, met als hoogtepunt de live ‘time tracker’, waarbij je de racers live kunt volgen terwijl ze over het circuit rijden. Je kunt de banden nog net niet ruiken.

Meer informatie dan je kunt dromen

Maar voor de Formule 1 fan is vooral de schat aan informatie een duidelijk pluspunt aan de app. Niet alleen heb je (met een abonnement) toegang tot allerlei verschillende datapunten voor iedere racer, je krijgt ook verzorgde analyses van technische experts, pitstop informatie en radioverkeer van de beste teams. Ook kun je de races live volgen via Engelstalig audiocommentaar zodat je geen moment van de race hoeft te missen.

Genieten met of zonder abonnement

Voor de beste ervaring met de Formula 1 app kun je een maandelijks abonnement afsluiten (€ 2,99 per maand of € 26,99 per jaar). Hierbij krijg je toegang tot de meeste data en de exclusieve onderdelen van de app, zoals de live tracker, het audiocommentaar en het radioverkeer van de teams. Maar ook zonder abonnement is de app nog steeds de moeite waard. Niet alleen krijg je al het F1 nieuws dat je kunt wensen, maar je hebt ook toegang tot samenvattingen, hoogtepunten van afgelopen races, videoanalyses en archiefbeelden. Voor de echte Formule 1 junkies is een abonnement echter een uitstekende investering. Iedere ronde die gereden wordt, wordt gelijk vertaald op je scherm, met bijna alle informatie die de teams zelf ook tot hun beschikking hebben. Wil je je weekend dus helemaal in het teken zetten van Formule 1, dan is een maandelijks abonnement het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Plus- en minpunten

  • Alle data die een fan wil zien.
  • Uitgebreide app.
  • Ook veel content zonder abonnement.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
240 MB
Ontwikkelaar
Fomula One Digital Media Limited
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0