Fox Sports NL App: Eredivisie en meer

0
Fox Sports is op televisie al een aantal jaren de plek waar je de duels uit de eredivisie live kunt volgen. Voor de echte liefhebber is deze mogelijkheid er nu ook vanaf je mobiel. Maar de Fox Sports NL app biedt meer dan alleen live eredivisievoetbal; met het laatste sportnieuws, samenvattingen van alle Nederlandse competities en het laatste voetbal- en sportnieuws is de app meer dan alleen een plek om je voetbalwedstrijden te bekijken.

Meer dan alleen voetbal

Hoewel Fox Sports zich in Nederland richt op de eredivisie en de andere Nederlandse voetbalcompetities, kun je er meer vinden dan alleen voetbal. Voor andere sporten is er ook meer dan genoeg aandacht, van tennis tot ijshockey en American Football. Voor de beste ervaring in de app kun je bovendien je eigen voorkeuren en favoriete team instellen, zodat je nieuwsoverzicht nog beter aansluit op je favoriete teams. Omdat je als abonnee altijd toegang hebt tot de streams van Fox Sports NL, kun je die sporten bovendien ook live volgen als ze worden uitgezonden.

Exclusieve beelden voor abonnees

Voor de beste ervaring is het dus handig om de app te combineren met een abonnement op Fox Sports NL. Hiervoor moet je terecht bij je tv-aanbieder; je kunt niet op een andere manier een abonnement afsluiten. Maar ook zonder abonnement is er nog genoeg te vinden in de app. Sommige samenvattingen zullen niet beschikbaar zijn en andere samenvattingen zijn er veel eerder voor abonneehouders dan voor anderen, maar het aanbod aan video’s en andere nieuwsberichten blijft de moeite waard. Daarbij is het leuk dat deze app zich echt richt op het Nederlandse voetbal. Mocht je ook op de hoogte gehouden willen worden van andere competities, dan kun je bij het live scorebord terecht, waar alle tussenstanden van de bekende competities worden bijgehouden. Je kunt er trouwens ook nog voor kiezen om live meldingen te ontvangen op je telefoon, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.

Plus- en minpunten

  • Live Eredivisie op je mobiel.
  • Al het Nederlandse voetbal in één app.
  • Beste ervaring met abonnement.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
125 MB
Ontwikkelaar
Eredivisie Media & Marketing CV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0