Fruit Ninja App: Vruchten hakken met je vinger

0
Fruit Ninja is een van de spellen op je smartphone die over een aantal jaar in een museum worden tentoongesteld. Als een van de meest gedowloade apps ter wereld is Fruit Ninja nog altijd razend populair. En waarom ook niet? Wie droomt er stiekem niet van het doormidden hakken van allerlei vruchten met een vlijmscherp Samuraizwaard? Met Fruit Ninja maak je dit sappige idee helemaal waar met je eigen vingertoppen.

Wel watermeloenen, geen bommen

Als je Fruit Ninja voor het eerst opent, kies je uit de klassieke spelmodus. Hierin heb je een gewoon ‘zwaard’ waarmee je uithaalt door je vinger over het scherm te slepen. Met dit zwaard probeer je de vruchten die van onder het scherm in worden gelanceerd doormidden te hakken en daarmee punten te verzamelen. Af en toe zit er een bom tussen de vruchten. Hak je zo’n bom, dan krijg je een kruis. Mis je een vrucht, dan krijg je ook een kruis. Bij drie kruizen ben je ‘af’. Als je die klassieke modus een tijdje hebt gespeeld, ontgrendel je de ‘zen’ modus. Hierbij zijn er geen bommen, maar heb je anderhalve minuut om zoveel mogelijk vruchten te pakken te krijgen. In de arcademodus, die je vervolgens ontgrendelt, speel je met een mix tussen die twee. Je hebt hier anderhalve minuut, maar de bommen zijn terug (en er komen speciale vruchten tevoorschijn met speciale krachten). Daarna ontgrendel je de mini games. Dit zijn snellere spelletjes waarbij je bijvoorbeeld veel meer bommen dan vruchten hebt (in ‘Quick Draw’), dertig seconden hebt waarbij iedere citroen je een seconde extra geeft (Time Attack), of waarbij de vruchten stuiteren en je ze zolang mogelijk in beeld moet houden (Juggle). De laatste modus is ‘Challenge’, waarbij je het opneemt tegen een tegenstander. Wie de meeste vruchten doorhakt, wint.

Heel therapeutisch

Welke modus je ook kiest, Fruit Ninja geeft je een supersnel spel dat je altijd blijft spelen. Het doorhakken van fruit blijkt ontzettend therapeutisch, maar ook als verslavend spel waarin je steeds nieuwe mogelijkheden ontgrendelt is Fruit Ninja helemaal geslaagd.

Plus- en minpunten

  • Ongecompliceerd en toch uitdagend.
  • Heerlijk therapeutisch.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
111 MB
Ontwikkelaar
Halfbrick
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0