Geocaching App: schatzoeken op je mobiel

0
Geocaching is schatzoeken voor iedereen. Met de Geocaching app heb je toegang tot schatkaarten over de hele wereld. Overal ter wereld, dus ook in jouw buurt, liggen kleine kistjes verstopt, zogenaamde geocaches. Met de hulp van de Geocaching app speur je die geocaches op. Of je nu alleen op zoek gaat of met vrienden of familie, de Geocaching app geeft je het avontuur in iedere buurt.

Ideaal voor beginnende geocachers...

Als je nieuw bent in het geocachen, geeft de app je de ideale inleiding in deze fascinerende hobby. Je leert de verschillende manieren van navigeren met behulp van een kaart, kompas of hints die door andere gebruikers zijn opgesteld. Heb je de geocache gevonden, dan geef je dat in de app aan zodat je vanzelf een prijzenkast vol gevonden geocaches maakt. In de app vind je altijd geocaches in de buurt, dus ook als je naar een nieuwe locatie gaat, zie je een overzicht van alle beschikbare geocaches binnen een afstand die je zelf instelt. Je kunt je zoektocht vastleggen met foto’s en zo extra bewijs verzamelen voor je gevonden geocaches. De app geeft je alles wat je nodig hebt om je geocaches te beheren. Niet alleen ga je ermee op zoek naar nieuwe geocaches, maar je hebt ook gelijk een overzicht van geocaches die al gevonden hebt. Mocht er nieuwe informatie nodig zijn voor de gebruikers die na jou naar de geocache gaan zoeken, dan update je die informatie ook via de app.

...of voor de echte Geocaching liefhebber

Voor de echte liefhebber is er ook Geocaching Premium. In de premium versie van de app heb je toegang tot exclusieve ‘premium caches’, filter je de geocaches op bijvoorbeeld moeilijkheid of grootte en heb je ook offline kaarten tot je beschikking. Bovendien ondersteun je de geocachinggemeenschap met je abonnementsgeld. Een abonnement op Geocaching Premium is €6 per maand of €30 per jaar.

Plus- en minpunten

  • Een hele hobby in een app.
  • Ontdek je buurt op een nieuwe manier.
  • GPS kost veel batterij.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
113 MB
Ontwikkelaar
Groundspeak, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0