Google Drive App: de cloud altijd bij je

1
Google Drive is het platform van Google waar de data van alle gratis zakelijke oplossingen van Google samenkomen. Beheer al je Google Docs, Google Sheets of Google Slides bestanden, maar ook alle andere denkbare bestanden waar je onderweg toegang tot wilt hebben. Maak ruimte op je telefoon door foto’s en video’s te uploaden of lees belangrijke documenten nog eens door. Met Google Drive heb je de ‘cloud’ altijd bij je.

Bestandsbeheer

Iedereen met een Googleaccount heeft automatisch toegang tot Google Drive. Deze ‘drive’ geeft je 15 GB aan gratis ruimte om al je data in op te slaan. Hierbij kun je denken aan backups voor je computer of andere documenten die je graag online hebt staan, maar als je de zakelijke apps van Google gebruikt, worden al je documenten ook op deze virtuele ‘drive’ opgeslagen. De app geeft je niet alleen toegang tot de drive om je bestanden in te zien, maar geeft je ook manieren om je bestanden en mappen te beheren. Vanuit de app deel je mappen of bestanden, sleep je bestanden naar een andere map en bekijk je PDF bestanden en foto’s of video’s. Ook is het mogelijk om Google bestanden te openen. Om deze te bewerken, heb je echter de specifieke app (Google Docs, Sheets, of Slides) nodig.

Sla foto’s en video’s op

Naast een app voor bestandsbeheer is Google Drive ook een oplossing voor foto- en video opslag. Met de gratis 15 GB die iedere gebruiker krijgt, is die opslag niet indrukwekkend, maar wel een makkelijke (tijdelijke) oplossing. Ook heb je met de deelopties van Google Drive gelijk de mogelijkheid om foto’s en video’s met anderen te delen.

Plus- en minpunten

  • Backups en Googlebestanden op een plek.
  • Beheer je bestanden vanuit de app.
  • Bestanden bewerken geen optie.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
313 MB
Ontwikkelaar
Google LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Joep 07/08/2019 Reactie van App.nl!
Onderive is slechter
Werkt beter als ondedrive. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.