Here App: ook offline nooit verdwalen

0
Navigatieapps op je smartphone hebben de manier waarop automobilisten de weg vinden voorgoed veranderd. Niet alleen de papieren kaart (waarvan het opvouwen alleen al langer duurt dan het downloaden van een app), maar ook de losse navigatiesystemen zijn eigenlijk overbodig geworden met de mobiele navigatieapps. De keerzijde van deze ontwikkeling is dat automobilisten vaak compleet verdwalen als er iets misgaat met de app of de internetverbinding. Met Here is die laatste ontwikkeling net zo verleden tijd als het kopen van een nieuwe papieren kaart voor je naar het buitenland gaat.

Overal terecht

Als je voorziet dat je bij het reizen bijvoorbeeld geen toegang hebt tot je gewone internetverbinding, zorg je met Here dat je alsnog overal terecht komt. Door de kaart te downloaden, houd je gewoon de navigatieopties, of je nu verbinding hebt of niet. Hierbij maakt het niet uit of je met de auto, fiets of wandelend op pad gaat. Ook heb je, als je vooruit plant, alle vormen van openbaar vervoer in de app staan, inclusief reisinformatie. Tijdens de reis heb je toegang tot functies die je verwacht van een volwaardig navigatiesysteem: een stem die je precies vertelt waar je wanneer heen moet, actuele verkeersinformatie (niet bij offline kaarten), vergelijkingen tussen verschillende transportopties en aanbevelingen van de beste manier om van A naar B te komen. Ook zie je altijd wat de actuele snelheidslimiet is.

Offline werkt hetzelfde

De functie die Here het meest onderscheid van andere apps is de optie om kaarten van tevoren te downloaden. Kaarten zijn (net als de kaarten vroeger) verkrijgbaar per land, zodat je zeker weet dat alles bereikbaar is. Ook is er geen verschil in hoe de navigatie werkt tussen de online en offline kaarten.

Plus- en minpunten

  • Kaarten van ruim 100 landen.
  • Alle opties van gewone navigatieapp.
  • GPS vereist veel batterijvermogen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
125 MB
Ontwikkelaar
HERE Apps LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0