iMovie App: haal meer uit je video’s

0
Met iMovie haal je meer uit je video’s. Niet alleen kijk je met iMovie je eigen video’s op een heel nieuwe manier, het is met iMovie ook makkelijker om je video’s te beheren en te bewerken. Maak een snelle trailer van je eigen videomateriaal of gebruik de uitgebreide mogelijkheden in iMovie om een langere film te maken en te bewerken.

Beheer je video’s en maak prachtige trailers

Allereerst is iMovie een heel nieuwe manier van je eigen video’s beheren. Het is met iMovie heel makkelijk om je favoriete momenten uit je video’s te selecteren, te bewaren en te delen. De geavanceerde opties van iMovie zijn echter een stuk interessanter. Met de speciale trailersjablonen is het heel makkelijk om je eigen videobestanden in een spectaculaire trailer om te toveren. Gebruik voorbewerkte graphics en composities om je video’s extra allure te geven. Zo’n trailer is gelijk de beste manier om bijvoorbeeld je vakantieherinneringen in een prachtige video samen te vatten.

Voor langere films en professionals

Voor langere films is iMovie ook heel geschikt. Professionals zullen de opties van een toegevoegd toetsenbord en een extern scherm waarderen. Hiermee wordt het bewerken van video’s een stuk sneller. Gebruik professionele effecten, zoals vertraagd of versneld afspelen en bouw een soundtrack uit je muziekbibliotheek, de ingebouwde geluiden en eventueel je opgenomen stem. Mocht je veel met videobewerking bezig zijn, dan is het goed om te weten dat je projecten ook via AirDrop deelt. Ook is het mogelijk om je projecten op te slaan in de iCloud, waardoor je steeds door kunt gaan waar je gebleven was en als professional een grove schets kan maken op je mobiel, waarna je in de studio verder gaat met de fijnere details.

Plus- en minpunten

  • Voor professionals en beginners.
  • Bewerk je video's simpel en in detail.
  • App neemt veel ruimte in.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
691 MB
Ontwikkelaar
Apple Distribution International
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0