ING Bankieren App: regel gemakkelijk bankzaken

1
De ING Bankieren applicatie maakt bankzaken regelen stukken makkelijker. Alle rekeninghouders van de ING Bank kunnen in de app hun saldo checken, geld overmaken en bedragen storten op hun spaarrekening. De ING Bankieren app is zowel beschikbaar voor particuliere als zakelijke rekeningen.

Mogelijkheden van de applicatie

– Bevestig betalingen eenvoudig met de smartphone – Maak eenvoudig geld over naar andere betaalrekeningen – Creëer een betaalverzoek en ontvang vliegensvlug je geld terug – Bekijk toekomstige afschrijvingen en bijschrijvingen – Stel een daglimiet in naar eigen voorkeur – Switch simpel tussen de betaalrekening, spaarrekening, beleggingsrekening en de creditcard – Open een eigen bankaccount bij de ING in de applicatie

Veiligheid staat voorop

Alle bankzaken in de ING Bankieren applicatie gaan via een beveiligde verbinding. Hierdoor ben je er zeker van dat alle bankzaken veilig verlopen. Er zal dan ook op geen enkel moment persoonlijke informatie worden opgeslagen op jouw smartphone of tablet. Regelmatig is er een update beschikbaar.

Ontvang berichten

Elke gebruiker van de ING Bankieren applicatie kan berichten ontvangen. Controleer deze af en toe, aangezien de ING Bank zal aangeven wanneer er werkzaamheden zijn en de app niet beschikbaar is. In de meeste gevallen worden de werkzaamheden in de nachtelijke uurtjes voltooid.

Adresboek

Maak je vaak geld over naar dezelfde rekeningen? Sla deze dan op in het adresboek. Dankzij deze functie hoef je nooit meer de gegevens in te vullen van de andere betaalrekening en kan het geldbedrag binnen enkele seconden al worden overgemaakt.

Feedback

Mocht je tips of aanmerkingen hebben over de ING Bankieren app, dan kan jij deze heel makkelijk achterlaten via de app. Wil je liever een medewerker over de telefoon spreken, klik dan op de knop 'Bel ING Klantenservice'.

Plus- en minpunten

  • Veilig bankieren.
  • Eenvoudig betalingen bevestigen.
  • Daglimiet naar eigen voorkeur.
  • Heel af en toe een storing.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
182,5 MB
Ontwikkelaar
ING Groep NV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Sofie 08/05/2019 Reactie van App.nl!
Ing
Fijne app Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.