Magister App: informatie voor ouder en leerling

1
Met de Magister app ben je als leerling en ouder altijd op de hoogte van alles wat er op school gebeurt. Van roosterwijzigingen tot huiswerk en een cijferoverzicht, met Magister heb je als ouder alles in de gaten. Alles wat vroeger op papier gebeurde in verschillende soorten administraties staat nu samen in de Magister app. Ideaal voor leerlingen, ouders en de school.

Gratis software voor de klas met de Magister app

De app wordt geregeld vanuit de school. Als leerling en/of ouder download je de app zelf en zoek je de school en klas op die op jou van toepassing is. Welke functies binnen de app precies gebruikt worden, hangt af van wat de school gebruikt. Zo zijn er mogelijkheden om huiswerkopgaven, studiewijzers en online leermiddelen in de app te zetten, maar ook voor basisfuncties geeft de app een goed overzicht. Zo kunnen cijfers in de app worden geüpload op het moment dat ze bekend zijn. Bij nieuwe cijfers (of een wijziging) krijg je dan een melding op je telefoon. Ook staan roosters in de app en wordt de eventuele afwezigheid van leraren bijgehouden.

Maak werk van leerlingen interactief

Als je meerdere kinderen op een school hebt, is het als ouder heel makkelijk om gegevens van verschillende kinderen in te zien. Ook is het met Magister ideaal om een echt gesprek te voeren met je kinderen, waarbij iedereen dezelfde informatie voor handen heeft. Met de speciale ouderavondfunctie is het inplannen van gesprekken ook heel makkelijk. Doordat alle relevante informatie in dezelfde app staat, zie je ook gelijk met welke docenten je het best kunt praten.

Plus- en minpunten

  • Alle informatie voor school in een app.
  • Krijg meldingen bij nieuwe cijfers.
  • Geen meldingen bij uitval leraren.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
107 MB
Ontwikkelaar
Prowise B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

1 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Anoniem 23/06/2020 Reactie van App.nl!
Zeer slecht.
Gewoon een nutteloos spyware programma. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.