Mario Kart Tour: nu verkrijgbaar voor Android en iOS

0
Het racespel ‘Mario Kart Tour’ is nu beschikbaar voor op de smartphone! De game werd in 1992 voor het eerst uitgebracht, destijds nog voor de SNES Virtual Console. In totaal zijn er acht soortgelijke videospellen op de markt gebracht, waaronder Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch. De Mario Kart Tour mobile app biedt hetzelfde vermaak, maar dan op je smartphone. Mario Kart Tour staat voor de liefhebbers klaar in de App Store en de Google Play Store. Zowel de klassieke racebanen als enkele nieuwe racebanen zijn beschikbaar. De app zal niet snel vervelen, aangezien de tracks iedere twee weken veranderen en er altijd weer iets nieuws voor de spelers klaarstaat. Mario Kart Tour is gratis, maar er worden wel tal van in-app aankopen aangeboden.

Onze review

De Mario Kart Tour app beschikt over een eenvoudige gameplay. De speler hoeft slechts één vinger te gebruiken om de kart te besturen. De kart zal bewegen wanneer er op het speelscherm zal worden getikt of geveegd. Natuurlijk kun je ook weer driften in het spel en met allerlei voorwerpen gooien om het de concurrenten een stuk moeilijker te maken. Spelers kunnen stijgen op de wereldranglijst, simpelweg door veel te spelen. Daarnaast is het mogelijk om het tegen familie en vrienden op te nemen. Tijdens het karten kun je sterren verzamelen en die zijn heel waardevol. Sterren kunnen worden ingewisseld voor nieuwe karts, andere personages en enkele upgrades. Het spel is daarnaast heel vertrouwd en superleuk om te spelen. We zijn fan!

Mario Kart in-app aankopen

Upgrades zorgen ervoor dat jij sneller verder komt in het spel, maar ook de tegenstanders gemakkelijker kan verslaan. Naast het verzamelen van sterren is het ook mogelijk om in-app aankopen te doen. Het is overigens ook de enige manier waarop Nintendo inkomsten kan halen uit de game, aangezien Mario Kart Tour kosteloos te downloaden is voor iOS en Android.

Abonnement

Naast de in-app aankopen kunnen de gebruikers van de applicatie ook een abonnement aanschaffen. Voor een bedrag van 5,49 euro per maand kan jij nieuwe levels en speciale uitdagingen ontgrendelen. Daarnaast ontvangen alle abonnementhouders ook leuke cadeautjes voor in het racespel. Let op, de snelste racesnelheid is uitsluitend beschikbaar voor spelers met een Gold Pass abonnement! Ga jij de app downloaden?

Plus- en minpunten

  • Klassieke en nieuwe racebanen.
  • Gratis versie van Mario Kart.
  • Leuk voor kinderen én volwassenen.
  • Heel veel in-app aankopen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
192,8 MB
Ontwikkelaar
Nintendo Co., Ltd.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0