Money Pro App: budgeteren makkelijk gemaakt

1
Het beheren van een budget is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Met de Money Pro app wordt het regelen en in de gaten houden van je geldzaken al een stuk eenvoudiger. Deze budgetplanner zorgt ervoor dat je meer controle hebt over je geld, zodat je niet alleen altijd weet wat er gebeurt met je persoonlijke financiën, maar ook doelen stelt en de app je helpt om je daaraan te houden.

Voor basisstappen en vooruit plannen

Vaak is het idee van een budget niet zo moeilijk. Je zet al je inkomen op een rijtje, stelt je uitgaven in en bepaald welk bedrag je opzij zet voor onvoorziene uitgaven. Ook dit makkelijke deel doet de app voor je, zodat zelfs de basisstappen van het plannen van je budget al een stuk makkelijker worden. Door de app te koppelen aan je bankrekening (en andere rekeningen), wordt een groot deel van het op een rij zetten van je inkomsten en uitgaven voor je geregeld. Waar de app echt goed in is, is het plannen van je geldstromen. Zo is het mogelijk om toekomstige uitgaven tot een jaar vooruit in te stellen, een melding te krijgen als het tijd is om een rekening te betalen en bijvoorbeeld je zakelijke en persoonlijke financiën gescheiden te houden.

Handige extra opties

Met een paar handige extra opties in de app is duidelijk dat de makers van Money Pro snappen wat je nodig hebt om je budget optimaal te beheren. Zo kun je na een winkelbezoek je uitgaven spreiden over verschillende categorieën, bijvoorbeeld als je in één keer een cadeau voor iemand anders en kantoorartikelen voor jezelf hebt gehaald. Ook hoeft je budget niet op de eerste van de maand te beginnen, maar kies je zelf een datum die jou het beste uitkomt. Vooral dat soort details maken van Money Pro een app waarmee je jouw budget stukken makkelijker maakt.

Plus- en minpunten

  • Voor persoonlijk en zakelijk gebruik.
  • Plan je budget vooruit.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
176 MB
Ontwikkelaar
iBear LLC
Prijs
€ 5,99

Waar wacht je nog op?!

2 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pieter 17/09/2020 Reactie van App.nl!
Rapport
Krijg rapporten niet meer zichtbaar op iPhone Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.