Peak Brain Training App: denk beter door te spelen

0
In de hersenwetenschap geldt een gouden regel: use it or lose it. Dit houdt in dat je hersenen na verloop van tijd minder goed worden in het uitvoeren van hersenfuncties die niet vaak gebruikt worden. Dit is de reden dat kinderen soms beter zijn in hoofdrekenen dan volwassenen; ze zijn er veel meer mee bezig, zodat hun hersenen scherp zijn. Met Peak Brain Training zorg je ervoor dat je hersenen altijd bezig blijven met de meest gebruikte hersenfuncties, zodat je alles in je bovenkamer soepel houdt.

Train negen hersenfuncties

Peak traint negen verschillende hersenfuncties: geheugen, aandacht, probleemoplossend denken, mentale behendigheid, taal, coördinatie, creativiteit en emotionele beheersing. Iedere categorie heeft een aantal spelletjes waarmee je de verschillende hersenfuncties traint. De spelletjes zijn ontworpen door experts op het gebied van hersenwetenschap. Aan de hand van een ingebouwde coach wordt een speciaal trainingsregime voor jouw hersenen samengesteld. Dit programma wordt bijgesteld aan de hand van je prestaties en je interesses. Zo train je geen onderdelen die voor jou niet belangrijk zijn.

Werken met je eigen breincoach

Hoewel het werken met de coach je de meest persoonlijke training geeft, hoef je niet persé een programma te volgen. Je speelt de spelletjes ook in een kortere tijd, bijvoorbeeld als je even op de trein staat te wachten of een afleiding nodig hebt van werk. Er zijn ook speciale programma’s voor bepaalde vaardigheden, zodat je bijvoorbeeld alleen je geheugen kunt trainen. Met een ‘pro’ abonnement heb je meer gepersonaliseerde trainingen en altijd toegang tot alle spelletjes. Ook zijn de inzichten in je voortgang en jouw brein uitgebreider, zodat je preciezer ziet hoe je vooruit bent gegaan.

Plus- en minpunten

  • Meer dan 40 spelletjes.
  • Train alleen wat jij belangrijk vindt.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
394 MB
Ontwikkelaar
Brainbow Limited
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0