Pokémon GO app: nog steeds leuk om te spelen!

2
Wat is Pokemon Go nu? Iedereen had het jaren geleden over Pokemon Go, maar is het nu een spel voor kinderen of toch ook voor volwassenen? En is het nog steeds leuk om te spelen? Pokemon Go is namelijk een spel gemaakt voor Android en Ios waarmee je echt naar buiten moet gaan naar GPS coördinaten om Pokemons te gaan vangen. Het is dus geen spel die je even lui vanuit huis op je mobiel kan gaan spelen, nee integendeel. De echte spelers zul je (nog steeds) in het wild tegenkomen!

Pokemon Go

Het concept van Pokemon Go is eigenlijk heel simpel, er zijn op diverse GPS coördinaten Pokemons verstopt die je moet gaan vinden. Rechts onderin het scherm kan je een lijstje openen met welke Pokemon er in de buurt zijn, maar om ze daadwerkelijk te vinden en te vangen met een Pokeball moet je in de buurt zijn, daarom is dit voor zover wij weten het eerste spel op de mobiele telefoon waarbij je echt erop uit moet gaan om een Pokemon te vangen. In het begin lijkt het allemaal eenvoudig te gaan en weet je diverse verschillende Pokemons te vangen, maar al snel wil je toch meer hebben en dan moet je er pas echt op uit gaan. De makers van Pokemon Go hebben namelijk rekening gehouden met de omgevingen waar een Pokemon leeft, dus zal je een water Pokemon niet in de stad vinden, maar moet je echt naar een waterrijk gebied gaan om deze te vinden. Er zijn 150 verschillende Pokemon te vangen waardoor je alleen al om ze allemaal te vangen heel wat uurtjes vermaak hebt, maar door het spel element Pokemon Gym kan je naast het vangen van diverse Pokemons ook tegen elkaar gaan strijden. Kortom een spel met de slogan Gotta catch ‘em all welke eigenlijk al aangeeft dat als je eenmaal begint, je ze ook echt allemaal wilt vinden. Dus let op!! Het is een verslavend spel en niet voor niets een hele hype geweest.

Walkthrougs, tutorials en handleidingen

Als je nu over het internet struint naar meer informatie over Pokemon Go word je plat gegooid met informatie. De meeste websites hebben dezelfde tips online staan, welke handig zijn als je een beginnende speler bent, maar voor de wat gevorderde speler is het aanbod aan handige tips nogal beperkt. De komende weken als vele spelers hogere levels bereikt hebben zal deze informatie ook wel meer bekend worden.

Plus- en minpunten

  • Speel online in jouw eigen omgeving.
  • Heel veel mogelijkheden.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
9+
Downloadgrootte
304,1 MB
Ontwikkelaar
Niantic, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
A.D.W 29/08/2020 Reactie van App.nl!
Blijf in beweging!
Het is het beste pokémon spel voor de echte fans! Je ontdekt nieuwe plaatsen en blijft ook nog goed in beweging. Je kan het overal ook met je vrienden spelen. Het is heel gebruiksvriendlijk. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Joep 07/08/2019 Reactie van App.nl!
Hypes
Het is een grote hype! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.