Rusty Lake Paradise App: laat je meesleuren

1
Rusty Lake Paradise is het derde deel in deze puzzelserie. Het spel werkt als een zogenaamd ‘click and point adventure’, wat betekent dat je je weg door verschillende levels heen klikt en door objecten te pakken, gebruiken of te combineren steeds nieuwe puzzels oplost. Deze serie is bekend om z’n horrorthema en zorgvuldig opgebouwde puzzels.

Echt een verhaal

Waar in sommige games de verhaallijn een excuus is voor de aankleding van het spel, is dit bij Rusty Lake Paradise een integraal onderdeel. Net als de muziek die je helemaal in het spel trekt, is het verhaal een belevenis op zich. De hoofdpersoon, Jacob, gaat na de dood van zijn moeder terug naar het eiland waar zijn familie vandaan komt. Dit eiland is vervloekt en ondergaat de tien Bijbelse plagen waar Egypte ook onder gebukt ging. Dat betekent dat elk level in het teken staat van een van de plagen. Ook zet het gelijk de sfeer van het spel goed neer: een dreigende stemming die nog versterkt wordt door de unieke soundtrack die voor iedere plaag is aangepast.

Voor fans van horror en puzzelen

Als je als Jacob over het eiland gaat, beleef je dit spel intens mee. Je bent echt op zoek naar de mysteries die met zijn familie te maken hebben en leeft ontzettend mee. Dit komt niet alleen door het verhaal en de puzzels, maar in sterke mate ook door de soundtrack en de prachtige vormgeving van het spel. Omdat de puzzels van degelijke kwaliteit zijn, is Rusty Lake Paradise een spel dat je als fan van horror en puzzels niet mag missen.

Plus- en minpunten

  • Prachtige vormgeving en soundtrack.
  • Uitstekende puzzels.
  • Sommige puzzels erg moeilijk.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
125 MB
Ontwikkelaar
Rusty Lake B.V.
Prijs
€ 2,99 - €3,49

Waar wacht je nog op?!

3 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
IsabellaR. 09/05/2019 Reactie van App.nl!
Goed!!
Het is een leuk spel!! Alleen wel voorspelbaar... Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.