Scoupy App: bespaar flink op je boodschappen

0
Heb jij weleens een product in de winkel gekocht waarvan je er te laat achter kwam dat je het ook als aanbieding had kunnen kopen? Voor dat soort moment is de Scoupy app gemaakt. Met deze app mis je nooit meer een aanbieding, ook omdat de app alle aanbiedingen voor je in de gaten houdt. Om zeker te weten dat je niets hebt gemist, is het zelfs mogelijk om je kassabon in te scannen, zodat Scoupy nog eens controleert of je niets hebt gemist.

Cashback, spaarkaarten en deals

Er zijn drie opties in de Scoupy app: cashback, spaarkaarten en deals. De cashbackfunctie is de optie die we in de introductie ook bespraken; als je een aanbieding hebt gemist die wel op je kassabon staat, krijg je het verschil tussen de aanbiedingsprijs en de prijs die jij hebt betaald teruggestort. Kassa met je kassabon, dus. De spaarkaart is een digitale versie van de spaarkaarten die je eigen supermarkt (waarschijnlijk) ook heeft. Met Scoupy is het sparen van zegeltjes echter net iets makkelijker. Voor iedere € 10 krijg je een Scoupy spaarzegel. Met een volle kaart van vijftien zegels koop je korting op producten. Ten slotte vind je ook allerlei deals in de Scoupy app. Hierbij zijn bepaalde producten tijdelijk voor een laag bedrag te koop. De meeste deals zijn vergelijkbare producten die in een bundel zijn gestopt, zoals schoonmaakspullen, beautyproducten of acties van een bepaald merk.

Verdien met je boodschappen

Met Scoupy verdien je dus altijd geld met je kassabon, of je nu kortingsproducten hebt gekocht of niet. Door de Scoupy spaarkaart verdien je heel makkelijk kortingen op producten en als extra bonus krijg je het geld van een gemiste aanbieding gewoon op je rekening gestort. Zo verdien je geld door boodschappen te doen.

Plus- en minpunten

  • Krijg geld terug voor je kassabon.
  • Vind de beste deals en acties.
  • Je moet je kassabonnen bewaren.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
17+
Downloadgrootte
87 MB
Ontwikkelaar
SCOUPY BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0