Subway Surfers App: reactiespel op volle snelheid

13
Met Subway Surfers stap je in de schoenen van Jake, Tricky of Fresh en begin je te rennen. Tijdens het rennen heb je twee doelen: zoveel mogelijk muntjes verzamelen en treinen en andere obstakels zo lang mogelijk vermijden. Als ‘endless run game’ is je doel om zo ver mogelijk te rennen zonder iets te raken. Pik tijdens het rennen extra’s op om nog verder te komen en spring, duik en ontwijk alsof je leven ervan afhangt.

Rennen in prachtige kleuren

Het verhaal achter Subway Surfers is heel simpel: je probeert te ontkomen aan de conducteur die op je hielen zit. Hierom ben je altijd aan het rennen en ren je over treinrails om weg te komen van de conducteur. Omdat er nog steeds gewoon treinen rijden, is het belangrijk om die treinen te ontwijken. Wat vooral opvalt aan Subway Surfers is de prachtige vormgeving. In felle kleuren in een echte cartoonstijl schiet je door het landschap. Naast de treinen heb je als renner ook te maken met tunnels, seinen, en rommel die op de rails ligt. Hierdoor beweeg je niet alleen van links naar rechts, maar moet je ook springen en duiken om alle obstakels te vermijden. Met de munten die je onderweg verzamelt, koop je in de winkel van de app weer powerups, waarmee je nog verder komt. Een van de coolste powerups is een jetpack, waarmee je een paar seconden over alles en iedereen heenvliegt.

Heel therapeutisch

Subway Surfers is niet de enige ‘endless running game’ die ontzettend populair is, maar wel een van de meest kleurvol vormgegeven games. Met de simpele manier van besturen en eindeloze manier van spelen is dit typisch zo’n spel dat je echt niet meer neer kan leggen als je er eenmaal mee begonnen bent.

Plus- en minpunten

  • Kleurvol en mooi gemaakt renspel.
  • Leert simpel, maar stoppen is lastig.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
9+
Downloadgrootte
194 MB
Ontwikkelaar
Kiloo
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4.8 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0