The Sims App: Net als vroeger

1
Wie heeft het vroeger niet gespeeld; The Sims. De zeer populaire simulatie game heeft nu ook zijn intrede gedaan als een gratis app voor verschillende apparaten. Waar er voorheen alleen de mogelijkheid was tot het kopen van de game, is er nu dus ook een gratis versie uitgekomen. En deze voldoet helemaal aan onze verwachtingen!

Lijkt veel op de eerste games

De app lijkt namelijk erg veel op de eerste The Sims games die vroeger gespeeld werden op de computer. Hierdoor heeft het een nostalgisch gevoel, waarbij de makers toch moderne elementen hebben toegevoegd. Zo zijn de afbeeldingen en bewegingen allemaal net was soepeler, is alles sterk geïnnoveerd en zijn er elementen toegevoegd die helemaal passen bij deze tijd. Net zoals voorheen draait het allemaal om het ontwikkelen van je Sim en het bouwen van zo groot en mooi mogelijke huizen. Dit was voorheen al zo, maar is niet veel veranderd. Door middel van kleine opdrachten zijn er dan weer geld en diamanten te verdienen, die je vervolgens in kunt wisselen voor allerlei nieuwe apparaten, meubels en uitbreidingen. Dit zorgt ervoor dat de game nauwelijks gaat vervelen.

Samenspellen met je vrienden in the Sims app

Wat de makers daarnaast nog hebben toegevoegd, is de mogelijkheid tot het samenspelen met je vrienden. Dit kon voorheen natuurlijk niet vanwege de beperkingen van een computer. Nu alles voortaan via apps loopt, is dit allemaal een stuk gemakkelijker. Je kunt feestjes geven voor verschillende Sims en op deze manier meer geld en diamanten verdienen. Dit maakt de app dan ook alleen maar leuker. Zoals we eigenlijk al verwachtte zijn er ook in-app aanopen mogelijk. Dit vinden we aan de ene kant erg jammer, maar van de andere kant snappen we het ook wel. Deze zijn gelukkig niet verplicht om verder te komen, waardoor de basis van het spel te allen tijde gratis blijft, erg goed gedaan dus!

Plus- en minpunten

  • Lijkt er veel op de eerste games.
  • Bouw je eigen droomhuis.
  • Samenspelen met je vrienden.
  • Sommige features kopen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
126,5 MB
Ontwikkelaar
EA Swiss Sarl
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Perlshenar 28/07/2019 Reactie van App.nl!
Beste spel ooit
Ik vind deze spel de beste van de hele werdeld omdat je gewoon je zelf voel in dat spel zelf in de klas speel ik het en het is suler luek Grotjes Perlshemar❤👌❤ Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.