Toon Blast App: explosief leuk

0
Toon blast Combineert cartoons en ontploffingen op zo’n vertrouwde manier dat het altijd zaterdagochtend is op je telefoon. Met drie mascottes en een heleboel ontploffingen knal je je door de levels heen – compleet met knettergekke cartoongeluiden. Door kistjes in dezelfde kleur te selecteren, ontgrendel je de ontploffingen die nodig zijn om punten te scoren en het level te halen. Hoewel je begint met simpele puzzels, is er na een tijdje genoeg uitdaging te vinden om je hersens echt te laten kraken

Knallend door de levels

Ieder level begint met een speelveld vol kleine felgekleurde kistjes. Waar twee of meer kistjes bij elkaar staan, heb je de mogelijkheid om een combinatie te maken. Hoe meer kistjes, hoe beter de combinatie. Bij een combinatie van vijf of meer kistjes krijg je bijvoorbeeld een raket die een hele rij of kolom tegelijk weghaalt. Voor ieder kistje dat na een combinatie of ontploffing verdwijnt, komen er weer nieuwe kistjes in de plaats. In ieder level heb je speciale doelen om te halen en combinaties die je moet maken. Op die manier is ieder level weer een uitdaging. Haal je je doel voordat je aantal zetten op zijn, dan krijg je voor iedere zet die over is nog een raket waarmee je in één klap heel veel extra punten verzamelt. Een unieke functie in Toon Blast is dat je bepaalde ontploffingen kunt combineren. Zo heb je een raket en een ouderwetse bom. Voeg je die samen, dan combineer je ook de effecten van de bommen en heb je dus een bom die alle kanten opschiet.

Een sociale puzzel

Toon Blast hoef je niet alleen te spelen. Door in een team met anderen te spelen, puzzel je samen met vrienden en speel je tegen andere teams. De ingebouwde chatfunctie zorgt ervoor dat je snel met je team overlegt en elkaar kunt helpen.

Plus- en minpunten

  • Snel en luchtig puzzelspel.
  • Cartoons geven spel goede kleur.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
263 MB
Ontwikkelaar
Peak Games
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0