Videon App: Video's monteren op je telefoon

0
Camera’s op mobiele telefoons worden steeds beter, je kan met de nieuwste telefoons haarscherpe en vloeiende video’s maken. Een video is een mooie herinnering voor later, daarom wil jij natuurlijk de beste kwaliteit video maken. Met de standaard iPhone Camera app kom je al een behoorlijk eind, maar de Videon App helpt jou om de beste kwaliteit video’s te schieten. Met Videon kan je zelf de instellingen bepalen waarmee jouw video’s worden opgenomen, daarna kan je de video’s zelf bewerken.

Beelden opnemen met Videon

De Videon app heeft veel meer te bieden dan de normale iPhone Camera app, in de app kan je namelijk veel meer opname-instellingen aanpassen in vergelijking met de standaard camera app op de iPhone. In de app kies je zelf de resolutie en frame rate van jouw video. Je kunt de focus, belichting, en de witbalans ook handmatig instellen. Verder geeft de Videon app een mooier resultaat dan de normale camera app door de ingebouwde videostabilisatie functie. De camera in de Videon app draagt dus zeker bij aan een mooi eindresultaat.

Video’s bewerken zoals jij het wil

Met de Videon app maak je video's zoals jij ze wilt door middel van het videobewerkingsprogramma in de app zelf. Dit ingebouwde programma biedt meer functies dan iMovie, het standaard videobewerkingsprogramma op jouw iPhone. Als je het programma opent, heb je direct een duidelijk overzicht van jouw opgenomen video’s. Je kan jouw verschillende video’s bijsnijden en gemakkelijk aan elkaar plakken. De opname-instellingen, zoals de belichting en de witbalans, kunnen in deze fase nog een keer aangepast worden. Als je tevreden bent over alle instellingen kan je effecten gaan toevoegen. Laat gedeeltes van jouw video achteruit afspelen, voeg een kleurenfilter toe of trek een scheve video helemaal recht. Als het eindresultaat toch iets te veel opslagruimte kost op je telefoon, dan kan je de kwaliteit verlagen waardoor de bestandsgrootte omlaaggaat.

Plus- en minpunten

  • Veel camera instellingen mogelijk.
  • Inclusief video bewerking programma.
  • Geen gratis demoversie.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
12,7 MB
Ontwikkelaar
Sylwester Los
Prijs
€5,49

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0